18 / 04 / 2024

İlimtepe Konutları adana satılık

İlimtepe Konutları adana satılık

İlk etabında 156 adet daireden oluşan proje toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. İlimtepe Konutları Adana fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 99 bin TL'den başlıyor.

İlimtepe Konutları Sarıçam satış ofisi!

İlimtepe Konutları Sarıçam satış ofisi iletişim için 444 13 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Ağustos ayı olarak belirlenen projede yaklaşık 3 bin adet daire yer alıyor.

İlimtepe Konutları Adana fiyatları!

Yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelecek olan projenin ilk etabında 156 adet konut satışa çıkarılıyor. İlimtepe Konutları Adana fiyatları 99 bin TL' den başlıyor.

İlimtepe Konutları satılık!

Toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılan proje yaklaşık 3 bin adet daire bulunacak. İlimtepe Konutları satılık daireler için 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

TOKİ Körfez İlimtepe'de son dakika müjdesi: 1.3 milyar TL'ye inşa edilecek! Sözleşme imzalandı! 

Geçtiğimiz 2 seneden bugüne, ihaleye çıkan ancak çeşitli nedenlerle ihalesi iptal edilen ve daha önce artan maliyetler nedeniyle müteahhidin iş bıraktığı TOKİ İlimtepe Konutlarında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar... 

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

TOKİ Adana Seyhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesindeki konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Adana Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Adana Sarıçam 50 bin konut kura sonuçları isim isim tam liste!

Adana Sarıçam 50 bin konut kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi 19 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 19 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Ceyhan 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Adana Ceyhan son başvuru tarihi!

TOKİ Adana Ceyhan son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Adana Ceyhan TOKİ başvuruları 27 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Aralık'ta başlıyor.

TOKİ Adana Ceyhan başvuruları 27 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Aralık'ta başlıyor.

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi!

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

İlimtepe Konutları adana satılık Haberi

İlimtepe Konutları adana satılık

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projenin ilk etabında 156 adet daire bulunuyor. 


Ortak seçenek donatılarına göre projede basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, spor alanı yer alıyor.


Toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. Proje yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelecek.


İlimtepe Konutları projesinde ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan kısım için Halk Bankası'ndan konut kredisi kullanılabiliyor.


İlimtepe Konutları Adana fiyat listesi!

1+1 daire fiyatları 99 bin TL ile 115 bin TL ,

2+1 daire fiyatları 129 bin TL ile 159 bin TL, 

3+1 daire fiyatları 169 bin TL ile 195 bin...