25 / 04 / 2024

ilkadımda engelli merkezi varmı

ilkadımda engelli merkezi varmı

İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşuyor. Demirtaş yaptığı görüşmelerde engelliler için 'Engelsiz Yaşam Merkezi' oluşturacaklarını söyledi...

Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde hizmet veren, içerisinde Yaşlı ve Engelli Merkezi ve Sosyal Yardım Marketi bulunan, Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi, Başkan Haşim Baltacı tarafından açıldı.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

İlkadım Unkapanı'na kültür ve sosyal yasam merkezi geliyor!

Samsun’un en eski caddelerinden Unkapanı Caddesi üzerinde bulunan, daha önce eski pazar veri olarak kullanılan, çeyrek asırdan bu yana da kültür merkezi olan yapının muhteşem bir kültür ve sosyal yasam merkezi haline dönüştürülüyor.

Şanlıurfa'da yeni hizmet binaları inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi, belediye tarafından yaptırılan yeni hizmet binası, kültür merkezi, kreş ve engelli merkezi gibi dev projeler hayata geçiriliyor.

Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı!

Türkiye’nin en büyük Engelli Rehabilitasyon Merkezi Başakşehir'de inşa ediliyor. 16 bin metrekarelik Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı.

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

ilkadımda engelli merkezi varmı Haberi

ilkadımda engelli merkezi varmı


Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, engelliler için 'Engelsiz Yaşam Merkezi' oluşturacaklarını söyledi.


İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi, Kışla Mahallesi ve Ulugazi TOKİ Konutları'nda düzenlenen mitinglerde mahalle sakinleri ile buluştu. Vatandaşların sevgi gösterileri arasında mitinglerini gerçekleştiren Başkan Demirtaş, 5 yıllık süre içinde yapılan çalışmalar ve yeni dönem projeleri hakkında bilgiler verdi.


Başkan Demirtaş, yeni dönemde sosyal belediyecilik anlamında önemli projelere imza atacaklarını belirterek, "Engelli vatandaşlarımız için 'Engelsiz Yaşam Merkezi' adlı projemizi hayata geçireceğiz. Yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edeceğimiz merkez ile engelli vatandaşlarımızın dış dünya ile ilişkisini kesmemelerini sağlamak ve onları topluma katarak ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.


Ülke genelinde nüfusun yüzde 12'sinin engelli olduğunu hatırlatan Başkan...