18 / 04 / 2024

İlkay Öngün

İlkay Öngün

Aslı Sekmen ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermeye devam eden İlkay Öngün kimdir? İlkay Öngün bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlkay Öngün..

İlkay Demirdağ kimdir? İlkay Demirdağ ne iş yapıyor?

İlkay Demirdağ'ın kim olduğu ve İlkay Demirdağ'ın hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda İlkay Demirdağ kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İlkay Demirdağ'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Reel sektörden şok uyarı: Döviz kıtlığı devam ederse fabrikalar kapısına kilit vuracak, seri iflaslar gelecek!

Seçimler öncesi döviz kurlarının ekonomik önlemlerle baskılanması, sanayici ve ihracatçıları isyan ettirdi. Dövize erişimin giderek zorlaşması reel sektör üzerinde maliyet baskısı yaratırken, sanayiciler bir an önce finansal döngünün bir an önce normalleşmesini istiyor.

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Esrüngün tarafından kuruldu.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Marina Eliseeva Asenova tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

İlkay Öngün Haberi

İlkay Öngün

İlkay Öngün kimdir?

İlkay Öngün, Universite Louis Pasteur Strasbourg’da Ekonomi okuduktan sonra Erasmus-Socrates programı ile Galatasaray Üniversitesi’nde Ekonomi ve İşletme eğitimi aldı. 


İşletme Masterını Universite Louis Pasteur Strasbourg’da, Uluslararası İlişkiler master’ını ise The Institut Europeen des Hautes Etudes Internationales’de tamamladı. 


2006-2009 yılları arasında kendi danışmanlık firmasında çeşitli yabancı menşeli firmalarla çalıştı. Halen Aslı Sekmen ile ortak olarak kurdukları MIMARSIV çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor.


İletişim bilgileri

Mimarşiv | Mimari Malzeme Arşivi

Tel: 0 212 243 36 43

Adres: Fransız Geçidi Karaköy ISTANBUL

E-Posta:...