20 / 04 / 2024

İlkbahar Rezidans kat planları

İlkbahar Rezidans kat planları

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen projede ev alanları 51 metrekareden başlıyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları 315 bin TL'den başlangıç gösteriyor vadelim indirimlerle fiyatlar düşüyor.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Mresco, Sultan's Suites'teki örnek dairelerini tanıttı!

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ertelendi!

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimi yarın!

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

Sultanbeyli İlkbahar projesi ne zaman bitecek?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor...

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyat listesi!

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyat listesi 2+1 dairelerde 570 bin TL'den başlıyor. İlkbahar Rezidans Sultanbeyli'de ilk etap bu yıl Kasım'da teslim ediliyor...

Kağıthane 4401 Rezidans daire fiyatları!

Kağıthane 4401 Rezidans projesi Yeşildağ İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane 4401 Rezidans daire fiyatları kat ve planlara göre değişiyor.

Katal Aypark Rezidans fiyatları!

Aypark Rezidans projesinde toplamda 217 adet daire bulunuyor. Katal Aypark Rezidans fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Sea Pearl Ataköy'ün otel ve rezidansını Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, Cityscape Global’e 2.7 milyar $ yatırım değerine sahip SeaPearl Ataköy ile katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, otel ve rezidans biriminin Jumeirah tarafından işletilecek olmasının projeye olan merakı artırdığını söyledi

Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'deki 6 daireyi işletiyor!

2008 yılından itibaren Türkiye pazarında olan Körfezin dev ismi Murabahat Gayrimenkul; Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını günlük kiralama şeklinde "Sultan's Suites" markası altında işletmeye başladı.

İlkbahar Rezidans kat planları Haberi

İlkbahar Rezidans kat planları

'Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları' na değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam 304 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.


İlkbahar Rezidans kat planları

Sur Yapı imzasıyla yükselen projede ev seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 304 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.


Sultanbeyli İlkbahar sosyal kullanım alanları

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alan projede ortak yaşam seçenekleri içerisinde su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanları yer alıyor.


İlkbahar Sur Yapı teslimleri ne zaman?

Ödeme koşullarına göre 48 ay ya da 60 ay taksitlendirmede vade farksız ödeme sağlanan projede ilk...