25 / 04 / 2024

İlkbahar Rezidans projesi nerede

İlkbahar Rezidans projesi nerede

Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başlangıç gösterdiği İlkbahar Rezidans Konutları'nda lansmana özel yüzde 7 indirim yapılıyor. Peki İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

17 soruda Asistanbull Rezidans projesi!

Asistanbull Rezidans projesinde toplamda 91 adet daire yer alıyor. İşte 17 soruda Asistanbull Rezidans projesi...

Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi!

2018 yılı Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi 1,5 ay içerisinde satışa sunulacak.

Beyler İnşaat'tan Bey Rezidans projesi geliyor!

Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Rezidans projesinde toplam 290 daire yer alıyor.

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi!

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi Adalar manzarasına sahip 140 daireden meydana geliyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor olan DKY Sahil Rezidans projesi denize sıfır konumda bulunuyor...

İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesi!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Rezidans Evleri 'nde lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesi 2017 yılında teslim edilecek.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidas'ta daireler 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı tarafından inşa edilen İlkbahar Rezidans projesi teslimleri 2017'de gerçekleşecek. Proje 3.köprü Paşaköy gişeleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede yükseliyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

İlkbahar Rezidans projesi nerede Haberi

İlkbahar Rezidans projesi nerede

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen İlkbahar Rezidans projesi 250 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10, lansmana özel ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


1+1'den 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Sur Yapı  İlkbahar Rezidans  fiyatları 236 bin TL'den başlıyor. 


İçerisinde dinlenme alanları, kitap okuma alanları, su göletleri, hobi bahçeleri, uzun yürüyüş parkurları gibi sosyal donatı alnaları bulunan projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor, kalan tutar ise teslimde ödeniyor. 


İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor.

Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Pınar...