19 / 04 / 2024

İlkbahar Rezidans

Sultanbeyli İlkbahar projesi ne zaman bitecek?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor...

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyat listesi!

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyat listesi 2+1 dairelerde 570 bin TL'den başlıyor. İlkbahar Rezidans Sultanbeyli'de ilk etap bu yıl Kasım'da teslim ediliyor...

Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen projede ev alanları 51 metrekareden başlıyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları 315 bin TL'den başlangıç gösteriyor vadelim indirimlerle fiyatlar düşüyor.

İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

İlkbahar Rezidans'ta daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar kapsamında 1. etaptaki 1+1 dairelerde 315 bin TL'den başlıyor.

İlkbahar Sultanbeyli Rezidans fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli Rezidans fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki!

Sur Yapı imzası ile yükselen İlkbahar Konutları 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede fiyatlar 290 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki...

İlkbahar Sur Yapı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Sultanbeyli'de inşa edilen İlkbahar Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki İlkbahar Sur Yapı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sur Yapı İlkbahar Rezidans satış fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli 'de yükselen proje toplam 304 adet daireden oluşuyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans satış fiyatları 2+1 daireler 290 bin TL 'den başlıyor.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans ödeme planı!

Toplam 304 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 51 metrekareden başlıyor. Sultanbeyli İlkbahar Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 5 indirim sağlanıyor. Projede 1+1 dairelerin taksitleri 1.522 TL'den başlıyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme koşulları!

Toplam 304 adet dairenin bulunduğu projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar değişiyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 kampanya indirimi sağlanıyor.

İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman?

Lansmana özel yüzde 7 indirimin uygulanan İlkbahar Rezidans Evleri'nde toplam 304 adet konut yer alıyor. Peki İlkbahar Rezidans teslimleri ne zaman?

Sur Yapı İlkbahar Rezidans ev fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Rezidans ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.Sur Yapı İlkbahar Evleri 'nde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

İlkbahar Rezidans Haberi

İlkbahar Rezidans

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...