26 / 04 / 2024

İlker Başbuğ  Kanal İstanbul

İlker Başbuğ  Kanal İstanbul

Genelkurmay 26. Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kanal İstanbul projesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede "Kanal İstanbul olursa Trakya ikiye bölünüyor" dedi..

Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur? Buğra Gökce 10 maddede açıkladı! 

Son zamanlarda Kanal İstanbul'daki son durum sık sık merak konusu oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından 'Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur?' diyerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Hem ev alanın hem de satanın başı büyük dertte: Aman dikkat edin, zam geldi binlerce lira ödeyebilirsiniz...

Peş peşe gelen zamlar tapu harçlarının artmasına neden oldu. Ev alacak ya da satacakların başı bu haçlarla derde girdi. İşte tapu haclarına ilişkin detaylar...

THY ve Emlak Konut’un Dursunköy’deki projesinin ruhsatı alındı! İşte detaylar!

Kanal İstanbul Projesi seçinden sonra tekrar konuşulmaya başlandı. 'Kanal İstanbul' projesinin Dursunköy’de inşaatına onay çıktı. İşte detaylar!

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

Ekonomiyi bekleyen büyük tehlike ne? KKM hesapları dolara döndüğünde...

Kur Korumalı Mevduat sisteminin büyük bir hata ve ekonomik yük olduğunu belirten Prof.Dr. Şenol Başbuşçu, ekonomiyi bekleyen gizli tehlikeyi açıkladı.

TOKİ'den son dakika müjdesi! Kanal İstanbul manzaralı 3 proje için düğmeye basıldı! 2.181 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kanal İstanbul manzaralı konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Arnavutköy projeleri kapsamında 3 projede 2.181 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı Arnavutköy projesi için düğmeye bastı. Projede 844 adet konut ve 10 adet dükkan yer alacak.

Karsan 2022'den umutlu! Cirosunu ikiye katlayacak!

Renault Megane Sedan'ın yeni üretimine başlanacağı hakkında bazı açıklamalarda bulunan Karsan CEO'su Okan Baş, bu üretimle birlikte yeni istihdam sağlayacağını açıklayarak otomobil şirketinin 2022 senesi ile ihracatı ve ciroyu ikiye katlayacağını öngördüklerini bildirdi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz. İleride sorumluları da bunun hesabını verecek” dedi.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme!

Kripto para borsasında dolandırma haberleriyle gündeme gelen Vebitcoin soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Hesabı bloke edilen bir müşterinin Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edildiği öğrenildi. 

VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın vergi oyunu!

Thodex'in ardından dolandırıcılıkla gündeme gelen VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın, vergi dolandırıcılığı da yaptığı öğrenildi.

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 kişi için tutuklama kararı alındı. 

İlker Başbuğ  Kanal İstanbul Haberi

İlker Başbuğ  Kanal İstanbul

Genelkurmay 26. Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, tartışmalı Kanal İstanbul projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sputnik News'ye yer alan habere göre; Başbuğ, Kanal İstanbul’un olması durumunda Trakya’nın ikiye bölüneceğini belirtti. 

Başbuğ'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

- Montrö’yü nasıl riske eder? Montrö’nün son iki maddesi 28 ve 29. maddesi. 28. maddesi Montrö’nün tamamen ortadan kaldırılması ve durdurulmasıyla ilgili. Bazı maddelerin değiştirilmesiyle ilgili de 29. madde. Uluslararası hukukta bir kural var, koşullarda değişiklik olması.

- Siz Kanal İstanbul’u yaptığınız zaman koşullarda bir değişiklik yaratıyorsunuz. Montrö’nün dışında ayrı bir yapılanma. Koşullarda değişiklik olması durumunda taraflar bu anlaşmaya son verme ya da uygulamayı durdurma hakkına sahip. İlgili yerlere müracat edecekler. Diyecekler ki, ‘Kanal İstanbul koşullarda değişiklik yarattı’. O zaman Montrö’ye kaldıralım, yeni bir sistem belki. O zaman...