28 / 03 / 2024

iller bankası kentsel dönüşüm 2019

iller bankası kentsel dönüşüm 2019

Çevre Bakanı Kurum, "Yıkımların ardından orada olması gereken az katlı, yatay mimari anlayışıyla projelerimizi de tamamladık. İnşallah önümüzdeki hafta da temel atabilecek konuma gelmiş olacağız ve 16 ay gibi bir sürede de vatandaşlarımıza evlerini teslim edeceğiz" dedi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

İller Bankası 9 ildeki 27 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade fırsatı!

İller Bankası, Ankara, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin ve Muğla illlerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. Peki 9 ilde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik ön talep topluyor! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Referans Pendik projesinde ön talep süreci başladı. 1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

İller Bankası 400 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte şartlar...

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak amacıyla mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alacak. İşte ayrıntılar...

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

Kiler GYO'dan İller Bankası'nın Pendik arsasına 3.1 milyar TL'lik teklif!

Kiler GYO, İller Bankası'nın İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel Ve 10299 Ada 3 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 3 milyar 111 milyon 111 bin 108 TL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

İller Bankası, Pendik ve Eyüpsultan'daki 2 gayrimenkulü satışa sundu!

İller Bankası, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Pendik illerinde yer alan gayrimenkullerini satıyor. Gayrimenkullerin ihaleleri 23 Kasım ve 24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

iller bankası kentsel dönüşüm 2019 Haberi

iller bankası kentsel dönüşüm 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından, basın mensuplarının soruların yanıtladı. 

Kartal'daki son durumun sorulması üzerine Bakan Kurum, çok elim bir kaza yaşandığını dile getirerek, hemen akabinde bölgede yapılan çalışmalarda 9 binanın daha riskli olduğunu ve bunların da acilen yıkılması gerektiğinin tespit edildiğini ifade etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, bunun ardından hızlı şekilde yıkım işlemlerinin gerçekleştirildiğini söyledi. Kurum, sözlerine şöyle devam etti;

"Yıkımların ardından orada olması gereken az katlı, yatay mimari anlayışıyla projelerimizi de tamamladık. İnşallah önümüzdeki hafta da temel atabilecek konuma gelmiş olacağız ve 16 ay gibi bir sürede de vatandaşlarımıza evlerini teslim edeceğiz. Tabii bu örnek kötü bir örnek. Bugüne kadar depremlerde 82 bin canımız gitti. Biz istiyoruz ki başka canlarımız gitmesin,...