19 / 04 / 2024

imar barışı ödeme son gün

imar barışı ödeme son gün

İmar barışından faydalanmak için başvuru yapanların Yapı Kayıt Belgesi bedelinin yüzde 25'ini yatırma süresi bu gece sona eriyor...

İSO Başkanı'ndan imar barışını uzatma çağrısı!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, imar barışı ödemeleri için uzatma ve taksitlendirme kolaylığı sağlanması çağrısında bulundu. 

Online olarak imar barışı ödemesi nasıl yapılır? 

İmar barışı ödemeleri online olarak kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bu ödemeler anlaşmalı bankalar üzerinden kolay bir şekilde yapılıyor. İşte online olarak imar barışı ödeme adımları...

İmar barışından elde edilen toplam gelir 23.5 milyar lira!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada imar barışı kapsamında 3 milyon 599 bin 867 adet yapı kayıt belgesi başvurusu yapıldığını ve toplamda 23 milyar 523 milyon 609 bin 133 lira ödeme alındığını söyledi.

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Ülkemizde son dönem en fazla araştırılan konular arasında yer alan İmar Barışında başvuru süresnn ne zaman sona ereceği oldukça merak ediliyor. Peki imar barışında son gün ne zaman? İmar barışı hangi tarihe kadar uzatıldı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İmar barışında ilk taksit ödeme süresi yarın son!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen imar barışından faydalanmak için başvuran vatandaşların Yapı Kayıt Belgesi bedelinin yüzde 25'ini yatırma süresi yarın bitiyor...

İmar Barışı son ödeme tarihi ne zaman?

Cumhurbaşkanlığı kararıyla imar barışı uygulamasında son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. Kamu bankaları hafta sonunda yoğunluk yaşanmaması için olacak.

İmar barışında son ödeme tarihi ne zaman?

10 milyon 250 bin başvuru alınan imar barışı uygulamasında son başvuru tarihi Cumhurbaşkanlığı kararıyla 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzatıldı. İmar barışı uygulamasına şimdiye kadar en fazla başvuru İstanbul'dan geldi. 

İmar barışı ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

İmar barışında ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı. Yapı Kayıt Belgesi için başvurmuş olanlar, bedelin en az yüzde 25’ini 31 Temmuz’a kadar, kalan kısmını ise 31 Aralık tarihine kadar taksitle yatırabilecek....

İmar barışına 10 milyon 250 bin başvuru geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İmar barışı başvuru süremiz 15 Haziran'da doldu. Ödeme süremiz de 30 Haziran 2019 tarihinde tamamlanıyor. Bugüne kadar imar barışına 10 milyon 250 bin vatandaşımız başvurdu" dedi...

Batman’da imar barışına 32 bin 99 başvuru geldi!

Batman’da 32 bin 99 kişi imar barışı başvurusu yaptı. Başvurular sonucunda 67 milyon 744 bin TL'lik ödeme yapıldı.

İmar barışı için son tarih ne zaman? 

İmar barışından faydalanmak isteyen vatandaşlar merakla imar barışına dair detayları araştırmaya başladı. Peki, imar barışı için son tarih ne zaman? İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman? İmar barışına nasıl başvurulur?

İmar barışında ödeme sistemi değişti!

Türkiye'deki kaçak ve ruhsatsız yapıların kayıt altına alınması için yürürlüğe giren imar barışı uygulamasında 2019 tarifesinin detayları belli oldu.

Denizli’de imar barışına 117 bin 613 başvuru yapıldı!

Denizli’de ‘imar barışı’ uygulamasına 117 bin 613 başvuru geldi. Başvurular sonucunda 271 milyon 251 bin 894 TL ödeme yapıldı. 

imar barışı ödeme son gün Haberi

imar barışı ödeme son gün

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan imar barışından faydalanmak için başvuran vatandaşların Yapı Kayıt Belgesi bedelinin ilk yüzde 25'ini yatırma süresi bugün sona eriyor. Başcuru yapanlar Yapı Kayıt Belgesi bedelinin yüzde 25'ini 31 Temmuz saat 23.59'a kadar yatırabilecek.

1 Temmuz'da yayımlanan Resmi Gazete'de kararına göre; yapı kayıt bedelinin en az yüzde 25'lik ilk kısmını 31 Temmuz'a kadar peşin yatıranlar, kalan kısmını takip eden aylarda taksitle ödeyebilecek. Her ayın 1'nde kalan kısmı yüzde 2 artırılacak. Ödeme yapmayan vatandaşların Yapı Kayıt Belgeleri iptal edilecek.

İmar barışına 10 milyon 247 bin başvuru geldi

İmar barışı uygulamasına 10 milyon 247 bin vatandaş başvuru yaptı. Başvurular sonrasında 23 milyar 536 milyon TL gelir elde edildi. En çok başvuru İstanbul'dan geldi. İstanbul'u İzmir, Ankara, Antalya ve Bursa izledi.