05 / 05 / 2024

imar için mahkeme mi kurulacak

imar için mahkeme mi kurulacak

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Yargı Reformu Stratejisi Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çevre ve imar gibi alanlar için özel mahkemeler kurulacak" dedi.

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Deprem bölgesinin yeniden imarı için 46 milyar 800 milyon TL'lik yatırım! Altyapı, eğitim, tarım, ulaşım...

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler için bu sene birçok projeye imza atılacak. Projelerin toplam bedelinin 46 milyar 800 milyon TL olması öngörülüyor.

1934 yılında İstanbul'da imar için ilk adım atılmış!

İstanbul'un imar çalışmaları için 1934 yılında düğmeye basılmış. Söz konusu proje için Alman ve Fransız uzmanlardan destek alınmış.

Katar, Gazze'nin yeniden imarı için 500 milyon dolar destek verecek!

Katar, İsrail'in 10 Mayıs 2021 itibariyle başlayan ve aralıksız devam eden saldırılarında hasar gören Gazze'nin yeniden imarı için destek sağlayacak.

Gazze'nin yeniden imarı için İsrail'den şartlı kabul!

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, Gazze'nin yeniden imarı için İsrailli esirler meselesinin çözülmesi gerektiğini söyledi.

Beyrut Limanı'nın imarı için belirsizlik devam ediyor!

Lübnan makamları, 4 Ağustos 2020'deki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'nın yeniden imarı için uluslararası şirketler tarafından sunulan tekliflere cevap vermedi. 

Türkmen bölgelerinin imarı için 10 milyar Irak dinarı ayrıldı!

ITC Milletvekili Erşat Salihi yaptığı açıklamada 2021 mali bütçesinden Türkmen bölgeleri için 6 milyon dolar ayrıldığını belirtti.

Musul'un yeniden imarı için 7 milyar dolara ihtiyaç var!

Yaklaşık 3 yıl önce terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan Irak'ın Musul şehrinin yeniden imara açılması için 7 milyar dolara ihtiyaç olduğu kaydedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Hamid et-Tuhri: Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek!

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Tel Abyad Aşiret ve Kabileler Başkanı Hamid et-Tuhri yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek" dedi.

Dünya Bankası, Beyrut'un yeniden imarı için yardıma hazır olduğunu açıkladı!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada Beyrut patlamasındaki zararın tespiti ve destek için hazır olduğunu duyurdu...

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Musul, yeniden imar için Türk müteahhitleri bekliyor!

Türkiye temasları kapsamında beraberindeki heyet ile beraber TMB'ye ziyaret gerçekleştiren Musul Valisi Necim el Cuburi, kentin acil ihtiyaçları için Türkiye’nin bir süre önce Irak’ın yeniden imar çabalarına destek için vermeyi taahhüt ettiği 5 milyar dolarlık kredinin yarısına talip olduklarını açı

imar için mahkeme mi kurulacak Haberi

imar için mahkeme mi kurulacak

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Yargı Reformu Stratejisi Programı'nda konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Yargı Reformu Stratejisi'nde 2 temel perspektif, 9 amaç, 63 hedef ve 256 faaliyet bulunuyor." dedi.

Erdoğan "Her şeye rağmen 2005 yılından bu yana süren AB müzakere sürecinin bir an önce tamamlanmasının en az bizim kadar Avrupa için de önem taşıdığına inanıyoruz." diyen Erdoğan, "Bu reform belgesiyle, her ne kadar bize verilen sözler tutulmuyorsa da, AB tam üyelik sürecine bağlılığımızı da ifade etmiş oluyoruz." diye konuştu.

"Yargı reformu belgesi sisteme güveni artıracak"

Yargı Reformu Belgesi ile ilgili olarak Erdoğan, "Bu belge ile ifade özgürlüğünün güçlendirilmesi ve daha ileriye taşınması konusunda yeni yaklaşımlar ortaya koyuyoruz." ifadelerini kullanarak, "Tutuklama tedbirinin ölçülü kullanılmasına...