20 / 04 / 2024

İmar ve Kentsel Tasarım Çalıştayı ısparta barla

İmar ve Kentsel Tasarım Çalıştayı ısparta barla

Kültürel Miras ve İmar Boyutu ile Isparta ve Barla'nın Geleceği Çalıştayında; yapılan yatırımlarla çehresi değişen Barla'nın geleceğe hazırlanması için yol haritasının çizildi.

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

İl Özel İdare o ilde 2 gayrimenkul satacak!

Iğdır İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Iğdır Merkez'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İmar ve Kentsel Tasarım Çalıştayı ısparta barla Haberi

İmar ve Kentsel Tasarım Çalıştayı ısparta barla

Kültürel Miras ve İmar Boyutu ile Isparta ve Barla'nın Geleceği Çalıştayında; yapılan yatırımlarla çehresi değişen Barla'nın geleceğe hazırlanması için yol haritasının çizildi. Barla Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Miraç Hatip oğlu, "Barla'ya güzel hizmetlerin geleceğine dair inancımız sonsuz. Hep birlikte Barla'yı köy değil, kasaba değil, inşallah dünya şehri yapacağız" dedi. 


Barla Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfi'nın ev sahipliğinde Kültürel Miras ve İmar Boyutu ile Isparta ve Barla'nın Geleceği Çahştayı yapıldı. İki güren süren çahştayda Barla'nın, kentsel tasarım, imar ve kırsal kalkınma, tarihi ve kültürel miras açısından, geleceği tartışıldı. 


Çalıştay'da Barla Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfi Başkanı Miraç Hatipoğlu, "Bediüzzaman Said Nursi efendimiz Barla'ya gelmeseydi, dünyada ve Türkiye'de burayı kim tanıyabilirdi? Barla bu yönden bizim için çok değerli....