25 / 04 / 2024

İmla Yapı Kimin

İmla Yapı Kimin

İmla Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Şirin Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Bahçelievler Gazi Anaokulu açıldı!

Bahçelievler Yenibosna Gazi İlkokulu bahçesinde inşaatı tamamlanan anaokulunun açılışı, geniş bir katılımla yapıldı.

İmla Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmla Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Şirin Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tempo City: Sur Yapı Kağıthane projesinin adı belli oldu!

Sur Yapı'nın Kağıthane'de hayata geçireceği Tempo City projesi 217 rezidans daireden oluşuyor. 200 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Tempo City, 36 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip.

ConCept Yapı'dan Bodrum'a 100 milyon TL'lik proje!

İş adamı Fuat Akın, Siirt’te 80 milyon TL yatırımla RES kurma kararı aldı.Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacaklarını belirten Akın "Toplamda 100 milyon lira yatırım yapılacak. Bodrum’da lüks ve nitelikli konut segmentine yeni bir soluk getirmeyi planlıyoruz. " dedi.

Sur Yapı'dan 2.7 milyar TL'lik 8 yeni proje geliyor!

Sur Yapı, ‘verimlilik yılı’ olarak ilan ettiği 2017 yılında 2.7 milyar lira yatırımla İstanbul’un 6 farklı bölgesinde 8 proje hayata geçirecek. Böylece Sur Yapı, 2 bin 700’ün üzerinde yeni konut ve ticari alan üretecek.

Interia AVM, 100 milyon dolarlık yatırımla Eylül'de açılıyor!

Dudullu’da 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen mobilya AVM’si Interia’da kira sözleşmeleri de TL ile yapılacak. Merkezde toplam 100 marka satış yapacak.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yeni atölyesi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Toskana Orizzonte 200 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle yapılan Toskana Orizzonte projesi 200 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor. Toplam 187 adet villadan oluşan projede, fiyatlar 650 bin ile 1 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor.

İmla Yapı Kimin Haberi

İmla Yapı Kimin


İmla Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şirin Yıldırım tarafından kuruldu. 


İmla Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



İmla Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Aydınlı Mah.Başkomutan Cd. N.8c...