18 / 04 / 2024

İMSAD hedefleri

İMSAD hedefleri

Havaalanı, alışveriş merkezleri ve spor tesis alanlarda uygulamaları görülen çelik yapının son dönemde artışa dikkat çeken İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Türkiye'de küresel rekabet için uygun olduğunu açıkladı.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

İnşaat sektörünün 2023 hedefi 300 milyar dolar ihracat!

İMSAD "2023 inşaat sektörüne yönelik hedefleri inşaat malzemeleri ihracatında 100 milyar dolar, yurtdışı müteahhitlikte 100 milyar dolar ve yurt içi müteahhitlik faaliyetlerinde 100 milyar dolar olmak üzere toplam 300 milyar dolar değerlendirmesi" yaptı

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli.

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil!

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil. Alman Ekonomik Araştırma Enstitüsü Profesörü Kemfert, "Zirvede alınan kararlar yeterince iddialı değil ve üye ülkeler açısından bağlayıcılığı bulunmuyor" dedi.

Turizmciler 2014 hedefleri konusunda karamsar!

Temmuz ayında yüzde 13.52 oranında artış gösteren turist sayısı, yeterli görülmedi. Sektör temsilcileri hem gelir hem turist sayısı olarak 2014 hedefleri konusunda karamsar olduklarını bildirdi...

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

Turizmde yeni sezon hedefleri belirlendi!

Turizmde yeni sezon hedefleri belirlendi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizmde 2014 sezonunda tüm başlıklarda zirveye ulaşılması için bürokratlarını harekete geçirdi.

İnşaat sektörü ve sürdürülebilir binalar için toplanılacak!

İMSAD Ekonomi Toplantısı, Eylül ayının ikinci haftası Türk İnşaat Sektörünün Geleceği & Sürdürülebilir Binalar konu başlığı ile 11 Eylül 2012, Salı günü gerçekleşiyor.

İMSAD hedefleri Haberi

İMSAD hedefleri

2014'te çelik yapı ihracatı 1.5 milyar dolara ulaştı Sektör büyüklüğüne yönelik de değerlendirmede bulunan Fethi Hinginar, Türkiye'nin 2014'te çelik yapı elemanları ve çelik yapı ihracatının 1.5 milyar dolara ulaştığını iletti. Söz konusu dönemde yapılar için 1.3 milyon tonu yapısal çelik olmak üzere, 2 milyon ton çelik işlendiğini hatırlatan Hinginar, "İç piyasada ise 1.4 milyon ton çelik tüketüdi. Yurtiçinde kullanılan çeliğin yaklaşık değeri 3 milyar dolara ulaştı. 

Sektörün ciro büyüklüğünün 15.6 milyar dolara çıkmasının yanı sıra çelik konstrüksiyon imalatının istihdam açısından büyüklüğü de yaklaşık 30 bin kişiye yükseldi" diye konuştu. Türkiye'deki yapıların yaklaşık yüzde 6'smın çelik yapılardan oluştuğu bilgisini veren Fethi Hinginar, kullanım alanı itibarıyla tercih sıralamasında endüstriyel yapıların başta geldiğini iletti. Hinginar, "Yıllık yaklaşık 3 milyon metrekare hafif çelik yapı...