24 / 04 / 2024

In İstanbul

In İstanbul

İş GYO ve Nef tarafından inşa edilen In İstanbul Topkapı'da 3 bin 565 daire ile 16 ticari ünite bulunuyor. Projede toplam 4 bağımsız birim yer alıyor. İşte Topkapı In İstanbul teslim tarihi...

In İstanbul Topkapı satılık!

In İstanbul Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışları devam eden proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

İBB'den İstanbul’daki hasarlı bina tespitleri için yeni karar!

İstanbul’da depreme karşı riskli kabul edilen 2000 senesinden önce yapılmış binalar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz şekilde yaptığı hızlı tarama testinin kapsamı, 6 Şubat tarihindeki depremlerde çok sayıda yeni binanın da yıkılması nedeniyle genişletildi.

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da raylı sistem atağı! Metro inşaatları tam gaz!

Posta Gazetesi köşe yazarı Hakan Çelik, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun İstanbul'daki metro çalışmalarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Hakan Çelik'in 'İstanbul'da raylı ulaşım hamlesi' başlıklı yazısı...

Kanal İstanbul için hukuki yolları kullanarak mücadelemize devam edeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul için "İstanbul’a en büyük ihanet projesidir. Bunun engellenmesi şarttır" dedi ve hukuki yolları kullanarak mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

PTT'de müdür için kiralanan daire vergiden muaf tutuldu iddiası!

PTT iştiraki Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin, 2019'da genel müdürün kullanması için İstanbul’da daire kiraladığı, şirket kasasından ödenen kiranın vergiye tabi tutulmadığı iddia edildi. Ataşehir’den kiralanan konutun aylık ücretinin 4 bin 200 TL olduğu ortaya çıktı. 

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

In İstanbul Haberi

In İstanbul

"Topkapı In İstanbul teslim tarihi" bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Blokların 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katı şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul Topkapı'da yükseliyor.


İş GYO In İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.


In İstanbul Topkapı fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiyor. Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçirilen projede 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite mevcut.


İş GYO Nef In İstanbul Konutları yüzme havuzu, kreş, oyun alanları, basketbol sahası, kapalı otopark, güvenlik, asansör,  mescit, sinema, futbol alanları, fitness center gibi sosyal donatı alanlanlarına sahip.


Topkapı In İstanbul teslim...