25 / 04 / 2024

inanlar inşaat emlak sektörü

inanlar inşaat emlak sektörü

2011 ve 2012 yılının inşaat sektörü adına verimli geçtiğini belirten İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, sektörün yılı yüzde 10.8 gibi bir büyüme rakamıyla kapadığını dile getirdi

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız S N B Almutaırı ve Thamer S N E Almutaırı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Günman İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günman İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Yavuz tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Açelya Sokak, Moontown Sitesi'nde kuruldu.

Katmış Group İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katmış Group İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ecevit Katmış tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Beylikdüzü, Beykent,Adanan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Genç Ortaklar Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ortaklar Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Mumcu ve Recep Ceylan ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Çekmeköy, Çatalmeşe Mahallesi'nde kuruldu.

Bacik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bacik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Baçik tarafından 1 milyon TL sermaye ile 19 Ocak'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Siper Sokak'ta kuruldu.

Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rağde Okşar tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, E5 Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Almotasma İnşaat Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almotasma İnşaat Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nadıa Harırı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Tut ve Alı Fozan M. Alfozan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2011.Sokak'ta kuruldu.

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi'nde kuruldu.

GMS Müteahhitlik İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMS Müteahhitlik İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Söylemez tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Başakşehir, Başakşehir 1.Kısım Akasya 07 Sitesi'nde kuruldu.

inanlar inşaat emlak sektörü Haberi

inanlar inşaat emlak sektörü

2011 ve 2012 yılının inşaat sektörü adına verimli geçtiğini belirten İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, sektörün yılı yüzde 10.8 gibi bir büyüme rakamıyla kapadığını dile getirdi.

İnan açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

Bu rakam son yılların hemen hemen en iyi rakamı gözüküyor. Başbakanımızın Kanal İstanbul açıklaması, hele ki Van depreminden sonraki ülkemizde İstanbul'dan başlayarak deprem dönüşüm projeleri yapılacağını açıklaması, sektöre yeni taze kan vermiştir.

Türkiye yurt içinden başlayarak geniş kapsamlı bir inşaat faaliyetine girecektir. 400 çeşit üretim kalemini bünyesinde barındıran sektörün hızlanması ülkeye ayrı bir ivme kazandıracaktır. 2011 bu anlayışta oldukca pozitif olarak kapanıyor. Ancak 2011 aralık ve 2012 yılı başı ilk üç ayda, sektör açısından bir yaprak dökümü olma ihtimali yüksektir. Doğru yerde, doğru proje geliştirmeyen, işinin mecnunu olmayan...