28 / 03 / 2024

İnanlar İnşaat genel kurul tutanağı

İnanlar İnşaat genel kurul tutanağı

İnanlar İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın A S J A tarafından kuruldu.

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200  bin TL  sermaye bedeli ile A.Rahman Sams A tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Sibel Huriye Üğdül, İntema İnşaat Genel Müdürü oldu!

İntema İnşaat'ın genel müdürlüğü görevine, son olarak İntema Yaşam İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sibel Huriye Üğdül atandı.  

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

Al Mejhar İnşaat Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mejhar İnşaat Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alslıman tarafından kuruldu. 

Siyana Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyana Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sıavash Karımı ve Hamıd Karımı ortaklığında kuruldu. 

Sps Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sps Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Shahram Hajıbabaeımahallatı tarafından kuruldu. 

İntema İnşaat genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklamada genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

İnanlar İnşaat genel kurul tutanağı Haberi

İnanlar İnşaat genel kurul tutanağı

İnanlar İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;

Kurumumuzun 14/06/2016 tarihli yönetim kurulu toplantısında öYönetim Kuruluna borçlanma aracı ihracı için 15 aya kadar yetki verilmesine karar verilmiştir. Borçlanma araçları 100.000.000.-TL.ye kadar azami 3 yıl vadeli, yurt içinde halka arz edilmeksizin, nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle, faiz oranı ihraç zamanındaki piyasa koşullarında belirlenmek üzere, ihraç edilecektir. Borçlanma araçları bir yıl içerisinde bir veya birden fazla seferde yapılabilir. Borçlanma aracı ihracına ilişkin diğer tüm konularda Yönetim Kurulu yetkilendirilmiştir.


Dosya için