26 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat hologram

İnanlar İnşaat hologram

Bu yıl 50.yaşını kutlayan gayrimenkul sektörünün köklü ismi İnanlar en yeni teknolojileri kullanarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. İnanlar, projelerinin tanıtımı için “Hologram Teknolojisi"ni kullanarak sektöründe hologram dönemini başlattı.

İnanlar İnşaat hologram teknolojisine geçti!

50.yaşını kutlayan İnanlar İnşaat, yeni teknolojileri kullanarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. İnanlar, gayrimenkul sektöründe daha önce hiç denenmemiş bir deneyim sunarak sektörde hologram çağını başlatıyor.

İnanlar İnşaat projelerini hologram ile tanıtacak!

Projelerinin tanıtımı için bundan böyle hologram teknolojisini kullanacak İnanlar İnşaat, gayrimenkulde bir ilki gerçekleştirecek. Hologramlar, tüketiciye gayrimenkul projelerinin güzelliğini eksiksiz tanıma olanağı sunuyor..

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

İnanlar İnşaat'ın villalarına yoğun ilgi!

İnanlar İnşaat Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği projeler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Projelerde 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı ile ödeme yapılıyor.

İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

İnanlar İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat sorumluluk beyanını yayınladı!

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat sorumluluk beyanını yayınladı.

İnanlar İnşaat Terrace Su için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, yeni projesi Terrace Su için ön talep toplamaya başladı. Halkalı Atakent'te yapılacak olan Terrace Su projesinde 160 adet daire yer alıyor...

Türkiye'nin kısa vadede kurtuluşu inşaat sektörünün elinde!

İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan, “5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

İnanlar İnşaat 546 gün vadeli 10 milyon TL tahvil ihracı yaptı!

İnanlar İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'na Oyak Yatırım Menkul DeğerlerAnonim Şirketinin aracılığıyla, nitelikli yatırımcıya satış yöntemiyle 546 gün vadeli 10 milyon TL tahvil ihracı yaptığını bildirdi.

İnanlar İnşaat hologram Haberi

İnanlar İnşaat hologram

Proje tanıtımları için halen 360 derece görsel turlar, 3 boyutlu çizimler hatta maketlerin kullanılmaya devam edildiği gayrimenkul sektöründe, hologram teknolojisi adeta devrim niteliğinde. Projelere elle dokunabileceği hissi veren bir gerçeklik ve full HD teknolojisinden 4 kat daha net görüntü kalitesine sahip hologramlar, büyük özen ve deneyimle tasarlanan İnanlar projelerinin güzelliğini eksiksiz olarak yansıtıyorlar. 


Projeleri her cepheden inceleme, odaların içlerini görüntüleme, hatta farklı renk ve dekorasyon alternatifleri deneme gibi imkanlar sunan hologram teknolojisi ile İnanlar’dan ev almak isteyenler artık çok daha kolay ve doğru bir şekilde karar verebilecek. Tüketiciye en gerçeğe yakın sunum imkanı sağlayan bu yatırım İnanlar’ın şeffaflık ilkesine verdiği değeri ve tüketiciyi yanıltmamak için gösterilen büyük özeni gözler önüne seriyor. 


“Hologram Teknoloji Sunumu”nda; İnanlar’ın Terrace Tema, Terrace Doğa, Terrace Mix...