19 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat hologram dönemini başlattı!

İnanlar İnşaat hologram dönemini başlattı!

Bu yıl 50.yaşını kutlayan gayrimenkul sektörünün köklü ismi İnanlar en yeni teknolojileri kullanarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. İnanlar, projelerinin tanıtımı için “Hologram Teknolojisi"ni kullanarak sektöründe hologram dönemini başlattı.



Proje tanıtımları için halen 360 derece görsel turlar, 3 boyutlu çizimler hatta maketlerin kullanılmaya devam edildiği gayrimenkul sektöründe, hologram teknolojisi adeta devrim niteliğinde. Projelere elle dokunabileceği hissi veren bir gerçeklik ve full HD teknolojisinden 4 kat daha net görüntü kalitesine sahip hologramlar, büyük özen ve deneyimle tasarlanan İnanlar projelerinin güzelliğini eksiksiz olarak yansıtıyorlar. 


Projeleri her cepheden inceleme, odaların içlerini görüntüleme, hatta farklı renk ve dekorasyon alternatifleri deneme gibi imkanlar sunan hologram teknolojisi ile İnanlar’dan ev almak isteyenler artık çok daha kolay ve doğru bir şekilde karar verebilecek. Tüketiciye en gerçeğe yakın sunum imkanı sağlayan bu yatırım İnanlar’ın şeffaflık ilkesine verdiği değeri ve tüketiciyi yanıltmamak için gösterilen büyük özeni gözler önüne seriyor. 


“Hologram Teknoloji Sunumu”nda; İnanlar’ın Terrace Tema, Terrace Doğa, Terrace Mix ve Terrace Plus projelerinin yanı sıra bu yıl lansmanı yapılacak yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe yer almaya başlayacak. Dünyada bu alanda yeni uygulanmaya başlanan bu teknolojinin yakın gelecekte tüm gayrimenkul şirketleri tarafından kullanılacağı öngörülüyor. Projelerinin tanıtımı için “Hologram Teknolojisi"ni kullanarak sektöründe hologram dönemini başlatan İNANLAR, kullandığı son teknolojilere yenilerini eklemeye devam ediyor.


İnanlar’ın hologram teknolojili tanıtım standı; İnanlar projelerini detayları ile tanıtmak, inşaat sektörünü gelecek ile tanıştırmak için 22 Mart tarihine kadar Cevahir AVM’de olacak.


Geri Dön