18 / 04 / 2024

Denizli Belediyesi, vadi parkı dönemini başlattı!

Denizli Belediyesi, vadi parkı dönemini başlattı!

Kentin farklı bölgelerinde insanların yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği büyük kent parkları inşa eden Denizli Belediyesi artık kentte vadi parkları dönemini başlattı.




Denizli'de yaşam kalitesini artırmak hedefiyle hareket eden ve bu doğrultuda 10 yılda inanılmaz bir değişime imza atan Denizli Belediyesi, kent insanının sosyal yaşantısını da sihirli dokunuşlarla farklılaştırıyor. Kentin farklı bölgelerinde insanların yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği büyük kent parkları yapan Denizli Belediyesi artık vadi parkları dönemini başlattı. Denizli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle yapımı devam eden ve Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Ak Vadi Parkında hummalı bir çalışma devam ederken ekibi ile birlikte burada incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkam Osman Zolan," Denizli'de yaşanan değişimi görmek isteyenler buraya gelsinler ve neler yaptığımızı görsünler" dedi. Bir zamanlar tam burada Denizli'nin kanalizasyonunun aktığı, utanç deresi olarak bilinen ve Bağırsak Deresi olarak adlandırılan alanda şimdi Ege Bölgesi'nin en büyük parkının inşa edildiğini dile getiren Başkan Zolan, "Ak Vadi Parkı bizim için önemli bir projedir. 

2004 yılında Denizli'nin kanalizasyonunun aktığı bu yer şimdi çocukların oynayabildiği temiz bir havanın hakim olduğu alana kavuşturuldu." dedi. 


Günboyu


Geri Dön