26 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat yeni projeleri

İnanlar İnşaat yeni projeleri

İnanlar İnşaat Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği projeler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Projelerde 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı ile ödeme yapılıyor.

İnanlar İnşaat'tan 7 yeni proje!

Kuruluşunun 50. yılını kutlayan İnanlar İnşaat, İstanbul'un dört bir yanında her keseye uygun geliştirdiği insan odaklı projelere yenilerini ekliyor. İnanlar İnşaat, bu yıl devam eden 7 projeye ek olarak 7 yeni projeye daha başlıyor.

İnanlar İnşaat, lüks konut projeleriyle öne çıkıyor!

İnşaat sektörünün en eski markalarından biri olan İnanlar İnşaatın temelleri 1965'te Nurettin, Bahattin ve Alaaddin İnan tarafından İstanbul'da atıldı. 1969'da kardeşlere Erzincan'daki Kereste işini bırakıp İstanbul'a yerleşen Bedrettin İnan da katıldı...

Serdar İnan: Bu yıl altı yeni projeye başlayacağız!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "bu yıl içerisinde altı yeni projeye başlıyoruz. Bunlar Halkalı, Esenyurt, Basın Ekspres, Kartal, Sanayi Mahallesi'nde, Sarıyer'de yükselecek" dedi.

Serdar İnan: Türkiye'nin petrolü gayrimenkul!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde İnanlar İnşaat'ın patronu mimar Serdar İnan ile yaptığı röportaja yer verdi. Serdar İnan, "Milli gelirimizi 10 binden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi...

İnanlar İnşaat'tan 600 milyonluk dev yatırım!

Teslim edilen projelerde satış oranının yüzde 80' e ulaştığını aktaran Serdar inan, inşaatı devam eden projelerde ise satış oranının yüzde 20 ile yüzde 40 arasında değiştiğini aktardı.

İstanbul'da 5 bölgede KDV avantajlı daire!

İstanbul'un gelişen lokasyonlarında hayata geçirdiği projelerde yüzde 1 KDV oranı ile satış yapıyor. Şirket, Halkalı/Atakent'ten Feriköy/ Şişli'ye, Zekeriyaköy'den Kartal'a ve Esenyurt'a, kadar değişlik lokasyonlardaki projelerde uygun ödeme planları...

Serdar İnan: Satışlarımızın yüzde 40'ını yabancılara yapıyoruz!

İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, piyasalardaki olumsuz gelişmelerin gayrimenkul sektörüne etkisini Sabah Gazetesi Yazarı Şelale Kadak'ın A Haber'de yayınlanan İş'te Hayat programında anlattı...

220 proje bitiren İnanlar İnşaat 49 yaşında!

1965 yılında İnan İnşaat adıyla İstanbul'da başlayan hikayesine; 220'nin üzerinde proje, sayısız uluslararası ödül ve sektörde birçok ilki sığdırmayı başaran İnanlar, 2014 yılı itibariyle 49. yılını kutluyor...

İnanlar İnşaat 49. yaşını kutluyor!

1965 yılında İnan İnşaat adıyla İstanbul'da başlayan hikayesine; 220'nin üzerinde proje, sayısız uluslararası ödül ve sektörde birçok ilki sığdırmayı başaran İnanlar, 2014 yılı itibariyle 49. yılını kutluyor...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

İnanlar İnşaat yeni projeleri Haberi

İnanlar İnşaat yeni projeleri

PRESTİJLİ konut sektörünün önemli aktörlerinden İnanlar'ın İstanbul Zekeriyaköy'de yaptığı yeni projeler özel fiyatlarla satışa çıktı. 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi mega projelerle değeri her geçen gün artan Zekeriyaköy'de, İnanlar'ın sunduğu 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı seçenekleri, villa konforunda yaşamak ve kazançlı yatırım yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. Kampanya dahilindeki avantajlar, satışları devam eden Terrace Hayat, Terrace Plus ve Terrace Vadi projelerinde geçerli. 


Sıfır villalarda yerini alanlar, evlerine hemen taşınabiliyor veya kiraya verebiliyor. Terrace Hayat, 19 bahçe dubleksi, 19 çatı dubleksi ve 52 seçkin tripleks villa ile toplam 90 yaşam alanından oluşuyor. Fitness center, sauna, güneşlenme terası, çok amaçlı salon, açık yüzme havuzu, 7/24 CCTV'li güvenlik ve daha birçok ayrıcalığı ile proje özellikle aileler...