10 / 05 / 2024

İnaş Yapı Venara Bağcılar satılık

İnaş Yapı Venara Bağcılar satılık

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Son Dakika! Erdoğan açıkladı, emekli maaşlarına yüzde 5 zam yapıldı, en düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında emekli maaşlarına yapılan zam oranlarını açıkladı. İşte yapılan zam oranı ve haberin ayrıntıları...

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ne kadar oldu? İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emekli ve memurların beklediği haziran ayı enflasyon oranı resmen belli oldu. Bu kapsamda memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı resmen belli oldu! İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Tüm vergi borçlarına yapılandırma geliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

7440 sayılı kanunda değişiklik yapılmasına dair karar Resmî Gazete’de yayımlandı. Bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkındaki kanun değişikliği ile ilgili Bolu Defterdarı açıklama yaptı. İşte açıklamanın tüm detayları…

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

Milletvekili maaşlarına yapılan zam oranı dudak uçuklattı! Tepkiler çığ gibi büyüyor!

2023 yılı itibari ile zammın kaymağını milletvekilleri yiyecek. Milletvekili maaşları 73 bin 379 lira olurken emekli vekillerin maaşı 51 bin 970 lira civarında hesaplandı. Milletvekili maaşlarına yapılan zam oranı sosyal medyada gündem oldu. İşte haberin detayları.

İnşaat yapanlar, yapacak olanlar dikkat! Otoparktan, konut alanına kadar birçok değişiklik yapıldı!

İnşaat yapanlar ve yapacak olanlar için çok önemli bir haber geldi. Yönetmelikte yapılan değişiklikle bodrum katlarına yapılacak zorunlu otoparktan, ofislerin konut alanına dönüştürülmesine kadar birçok değişiklik yapıldı.

Memur maaşlarına zam ne zaman yapılacak? Memur zammı ne kadar olacak?

Memur maaşlarına yapılacak olan zam gündemden düşmüyor. Temmuz ayına az bir zaman kala gözler memur maaşlarına yapılacak olan zamma çevrildi. İşte detaylar!

Türkiye'de demir yollarına 32 milyar dolar yatırım yapıldı!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası Ortak Akıl Çalıştayı'nda açıklamalarda bulunan Ulaşım ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ülke genelinde demiryollarına yapılan yatırımlardan bahsetti. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak ikinci pistin akıbeti mecliste!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacağı duyurulan ikinci pistin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnaş Yapı Venara Bağcılar satılık Haberi

İnaş Yapı Venara Bağcılar satılık


Toplam 422 konuttan meydana gelen Venara Bağcılar projesi 24 Mayıs 2017’de saat 14.00’da basına tanıtılacak. 


“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla inşa edilen Venara Bağcılar projesi Bağcılar’ın merkezinde metroya yakın mesafede yer alıyor. Proje 9 bin 500 metrekare arsa alanında yükselecek. 


Verena Bağcılar kimin?


Venara Bağcılar projesi Onur Market ve İnaş Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.


Venara Bağcılar Satış ofisi : Yenimahalle Mah. Dökümcüler Cad. Tuna Sokak Bağcılar / İstanbul


Telefon: 444 63 57 / 0 (553) 489 46 23 

Web: http://www.ilkarinasyapi.com/

Pınar...