20 / 04 / 2024

İncek Life Blue ramazan kampanyası

İncek Life Blue ramazan kampanyası

60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan İncek Life Blue projesi, Ankara İncek bölgesinde Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

Blue Life İzmir’in hem yeşili hem mavisiyle ünlü ilçelerinden biri olan Yeni Foça Burunucu’nda, Öztürk Grup İnşaat farkıyla inşa edildi. Blue Life'ta hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

İncek Life Ramazan şenlikleri başlıyor!

İncek Life’ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor.

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'daki İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

İncek Blue Ankara'da yükseliyor!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, dengeli bir yaşam konseptiyle öne çıkıyor.

Ankara'nın mavi projesi: Sinpaş İncek Blue!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, kumsallı yüzme havuzuyla dikkatleri çekiyor. İşte ayrıntılar...

İncek Life Blue ramazan kampanyası Haberi

İncek Life Blue ramazan kampanyası

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Sinpaş İncek Life Blue projesinde yer alan dairelerin alanları 80 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükseliyor.


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yaşama geçirilen İncek Life Blue'da teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.



Konutların satışlarına devam edilen İncek Life Blue Ankara projesinde 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede toplamda 225 adet daireden meydana geliyor. 


İncek Life projesinin tek bloklu etabı olarak konumlanan Ankara İncek Life Blue'da;  otopark, güvenlik, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


İncek Life Blue Ankara satış ofisi

Tel: 444 1 440

Web: http://inceklifeblue.com/

Merve...