19 / 04 / 2024

incek life resimleri

incek life resimleri

Sinpaş GYO İncek Life Projesi 150 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Dairelerin 487 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede firma bünyesinde vade imkanı sağlanıyor.

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

İncek Life Ramazan şenlikleri başlıyor!

İncek Life’ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor.

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'daki İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Ankara İncek Life Projesi!

Ankara İncek Life Projesi 150 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Teslimleri hemen yapılan projede 45 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

İncek Life Ankara Projesi!

İncek Life Ankara Projesi 'nde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Ons İncek Residence resimleri!

39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ons İncek Residence projesi 922 adet konuttan oluşuyor. Ons İncek Residence resimleri haberimizin içinde yer alıyor.

Sinpaş GYO İncek Life nerede?

Daire fiyatlarının 487 bin TL'den başladığı İncek Life Konutları'nda 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Sinpaş GYO İncek Life nerede?

İncek Life Evleri satılık!

İncek Life Evleri satılık daire tipleri 2+1den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde tasarlandı. Toplam 548 adet konutun yer aldığı İncek Life Evleri Sinpaş GYO imzası taşıyor.

İncek Life Evleri nerede?

Toplam 548 adet konutun yer aldığı İncek Life Evleri'nde satışlar devam ediyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki İncek Life Evleri nerede?

incek life resimleri Haberi

incek life resimleri

Sinpaş GYO İncek Life Projesi Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor. 


İncek Life Ankara'da 2 oda 1 salon konut fiyatları 487 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 150 dönüm olarak belirlenen projede 548 adet daire bulunuyor. 


İncek Life Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen konutlar yer alıyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. 


Yenimahalle İncek Life Konutları Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan kısım 45 ay 0 faiz fırsatıyla firma bünyesinde taksitlendiriliyor. 


Sinpaş GYO İncek Life Projesi 'nin ortak kullanım alanları; çocuk kulübü, hamam, güvenlik bakım ve onarım, fitness alanı, yarı...