24 / 04 / 2024

İncek Loft ne zaman teslim edilecek

İncek Loft ne zaman teslim edilecek

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Projede konut tipleri 1 +1 'den 6,5+1 'e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor.

İncek Loft Akfen İnşaat fiyatları!

İncek Loft Akfen İnşaat fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.199 adet konut ve 44 adet ticari üniteden oluşan projede yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim!

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen projede 1.199 daire ve 44 ticari ünite bulunuyor.

İncek Loft Evleri satış fiyatları!

İncek Loft Evleri satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen İncek Loft Rezidans'ta daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor. Proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

İncek Loft Ankara iletişim bilgileri!

Dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösteren İncek Loft kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor. İşte İncek Loft Ankara iletişim bilgileri...

İncek loft ev fiyatları!

İncek loft ev fiyatları 300 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Akfen İnşaat tarafından inşa edilen İncek Loft projesi 199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden meydana geliyor.

İncek Loft Ankara fiyatları ne kadar?

İncek Loft Residence'de 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden projede 18 ay ara ödeme yapılmıyor. Peki İncek Loft Ankara fiyatları ne kadar?

İncek Loft Ankara ödeme seçenekleri!

İncek Loft Ankara ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Gölbaşı İncek Loft satılık!

Gölbaşı İncek Loft satılık daire alanları 71 metrekareden başlıyor. Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen projede 1.199 adet dairenin yanı sıra 44 adet ticari ünite bulunuyor.

İncek Loft fiyatlar!

İncek Loft fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Akfen İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İncek Loft arsa alanı!

Konutların teslimlerine 2016 yılının Nisan ayı içerisinde başlanması planlanan İncek Loft arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlendi. Ankara İncek'te yükselen projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor...

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklılık gösteren proje konum bilgisine göre Kanyon’a 18 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 314 TL'den başladığı Loft İncek projesinde toplam 1.199 adet konut yer alıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara'da dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Toplam 44 adet ticari ünitenin bulunduğu proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Akfen İncek Loft daire teslimleri!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft'ta daireler 320 bin 505 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde yükseliyor. Peki Akfen İncek Loft daire teslimleri ne zaman gerçekleşecek?

Akfen İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Akfen İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlangıç gösteriyor.Peki Akfen İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen İncek Loft Rezidans'ta daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor. Proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara İncek Loft fiyatları ne kadar?

İncek Loft Rezidans'ta banka kredili veya firma bünyesinde kredili ödeme yapılabiliyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ankara İncek Loft fiyatları ne kadar?

Gölbaşı İncek Loft ne zaman teslim?

İncek Loft Ankara'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Peki Gölbaşı İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Daire alanlarının 71 metrekareden başladığı proje toplam 1.199 adet daireden meydana geliyor. Projede dairelerin fiyatları 300 bin TL başlıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

İncek Loft Ankara'da yüzde 15 kar fırsatı ne zaman bitecek?

Akfen İnşaat’ın Ankara İncek’teki “İncek Loft” projesinde yüzde 15 kâr fırsatından yararlanmak için son gün 14 Haziran. İncek Loft’ta 1. Etap daire teslimleri Nisan 2016’da başlayacak.

Gölbaşı İncek Loft teslimleri ne zaman?

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Gölbaşı İncek Loft projesinde daire alanları 71 metrekareden başlıyor. Projede 1.199 adet daire yer alıyor. Peki Gölbaşı İncek Loft teslimleri ne zaman?

İncek Loft ne zaman teslim edilecek Haberi

İncek Loft ne zaman teslim edilecek

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Projemizden daire sahibi olanlar burada bir yandan tüm ihtiyaçlannı karşılayıp bir yandan da keyifli zaman geçirebilecek" dedi. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor. Konut tipleri 1 +1 'den 6,5+1 'e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. 


Bugün