29 / 03 / 2024

İncek Prestij kroki

İncek Prestij kroki

Sıfır faizle 48 aya kadar firma bünyesinde vadelendirme imkanı sağlanan İncek Prestij ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şu şekilde: Alacaatlı Mah. 3341 Sk. No:1 İncek / Çankaya / ANKARA...

Prestij İncek Evleri satış ofisi!

Anakra İncek bölgesinde hayata geçirilen Prestij İncek Evleri satış ofisi adresi şöyle: Alacaatlı Mah. 3341 Sk. No:1 İncek / Çankaya / ANKARA. Projede toplam 765 adet konut yer alıyor...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

İncek Prestij Ankara'da 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

ANKARA’NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara’nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek’te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Ankara İncek Prestij'de ödeme kolaylığı!

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

Prestij İncek Evleri ödeme planı!

Prestij İncek Evleri ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. 60 bin metrekare alan üzerine yayılan İncek Prestij projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

İncek Prestij Ankara'da teslimler Aralık 2015'te!

Fırat ve Dema İnşaat'ın ortak girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir kâr fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak.

İncek Prestij Ankara teslim tarihi

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon dairelerden oluşan İncek Prestij Ankara teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlendi...

İncek Prestij Konutları ödeme

İçerisinde 765 adet dairenin bulunduğu İncek Prestij Konutları ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satışlar devam ediyor...

İncek Prestij Konutları Ankara fiyat

İncek Prestij Konutları Ankara fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 286 bin TL olarak belirlendi. Proje, Fırat Life İnşaat ve Dema İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor...

İncek Prestij kroki Haberi

İncek Prestij kroki

Dairelerin teslimlerine 2015 yılı içerisinde başlanması planlanan İncek Prestij ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon daire tiplerinin olduğu Prestij İncek'te daire satışlarına devam ediliyor. 


Toplam 16 adet bloktan meydana gelen İncek Prestij ulaşım bilgilerine göre projenin Ankara Çankaya ilçesine bağlı İncek bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. 


Konut sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan İncek Prestij Evleri, Fırat-Dema İnşaat ortak imzası taşıyor. 


Ankara İncek Prestij Konutları; dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


İncek Prestij...