29 / 03 / 2024

İncek Prestij örnek daire

İncek Prestij örnek daire

İçerisinde 765 adet dairenin yer aldığı İncek Prestij teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Toplam 60 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Ayrıcalıklı bir deneyim: İncek Prestij!

İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon daire tipleri bulunan İncek Prestij'te teslimler 2015 yılında yapılacak. Projede banka kredisi kullanılıyor...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Prestij Gold projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Bakyapı, 300 milyon TL’lik yatırım değerinde, Bursa’nın cazibe merkezi Çamlıca’da başladığı Prestij Gold projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı. 

İncek Green örnek dairesiyle ziyaretçilerini bekliyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. İncek Green’de konut sahibi olmak isteyenler, 5 yıl vade farksız, 10 yıl 0.45 ve 20 yıl 0.82 vade farkı seçenekleri ile kazancın ve mutluluğun kapısını aralıyor.

İncek Green'in 2+1 örnek dairesi tanıtıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İncek Green'in 2 + 1 örnek dairesi beğeniye sunuldu,

Konya Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye değeri 8 milyon lirayı geçen prestij caddeler kazandırdıklarını söyledi. Alt yapısı tamamlanan caddeler kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltı ile örnek hale geldi.

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

Konya Çumra’ya 8 milyonluk prestij caddeler!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çumra’da yaptığı prestij cadde çalışmalarında 3 caddeyi tamamlayarak hizmete açarken 3 caddede çalışmalara devam ediyor. Altyapısı, refüjü, tretuvarları ile örnek olan caddelerin maliyeti 8 milyon 260 bin lira.

Konya Tuzlukçu prestij caddelerine kavuştu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tuzlukçu’da gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmalarını tamamlayarak ilçeye asfaltı, kaldırımı, refüjü ile örnek caddeler kazandırdı.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

İncek Blue'nun örnek dairesi hazır! 40 eve özel ödeme planı!

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

İncek Prestij örnek daire Haberi

İncek Prestij örnek daire

İncek Prestij teslim tarihi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 16 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.


Ödemelerde banka kredisi de kullanılan Prestij İncek'te yer alan daireler;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon olarak dizayn edildi. 


İçerisinde 765 adet dairenin bulunduğu İncek Prestij teslim tarihi 1 yıl sonra olarak belirlendi. Projede firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen İncek Prestij'in sosyal imkanları arasında; dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası bulunuyor. 


Fırat Life-Dema İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen İncek Prestij teslim tarihi 2015 yılı içerisinde olması...