19 / 04 / 2024

İnci Deri iflas

İnci Deri iflas

İnci Deri’nin mağazalarının tamamına yakını kapandı. Şirketin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı.

Deri sektörünün devi iflas bayrağını çekti

Deri sektörünün önemli firmalarından biri olan Matraş için açılan iflas davaları sonuçlandı ve Türkiye'nin öncü şirketlerinden biri olan Matraş bir kaç yıl önce girdiği ekonomik krizden iflasla çıktı.

İnci Deri'nin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı!

İnci Deri’nin mağazalarının tamamına yakını kapandı. Şirketin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı.

İnci Deri'nin mağazaları neden kapanıyor?

İnci Deri ayakkabı sektöründeki genel olumsuzluktan firma da nasibini almış. 102 yıllık geçmişe sahip olan inci bu aralar tedarikçileri ile ciddi sıkıntı yaşıyormuş. Bazı tedarikçiler doğrudan iflas talepli davalar açmaya başlamış...

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

İnci Deri 13 yeni mağaza açacak!

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, önümüzdeki dört yıl içinde yurt dışında 13 mağaza açacaklarını söylüyor.

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

AVM'ler açılışlarını erteliyor!

AVM'lere ziyaretçi sayısının azalması yatırımlarıda vurdu. Perakendeci mağaza açmayacak. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, ''2017'de AVM açılışı ertelendi, yatırım yok'' diye konuştu.

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

AVM'lerde kiralar dövizle işliyor!

İnci Deri Türkiye’de 100 yaşını kutlayan ilk moda markası oldu. İnci Deri Başkanı Ali Murat Kızıltaş, AVM’lerde kiraların dövizle olduğunu belirtti.

İnci Deri'nin hedefi 140 mağazaya ulaşmak!

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.

İnci Deri 2017'de 140 mağazayı ulaşmayı hedefliyor!

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, hedeflerinin İnci markasını ve İnci’nin moda anlayışını geniş kitlelere yaymak olduğunu söyledi. Kızıltaş 2017 yılında 140 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

İnci Deri iflas Haberi

İnci Deri iflas

Bir dönem, 80’e yakın mağazaya sahip olan İnci Deri’nin mağazalarının nedeyse tamamı kapandı. Şirketten alacaklı bir firmanın haczi için gidilen şirketin Eyüp’teki merkez binasının kapalı olduğu ortaya çıktı.

Diken'den Ali Yılmaz'ın haberine göre, Hotiç, Beta, Eser, Yeşil Kundura gibi ünlü ayakkabı firmalarının konkordato davaları dedam ederken İnci Deri de hacizler ve iflas davalarıyla karşı karşıya kaldı.

Şirketin internet sitesinde yer alan ilana göre ise "Sizin için yenileniyoruz. Yarın görüşmek üzere" denildi. Ancak, aynı mesajın günlerdir sitede duruyor.

Şirketin Eyüp Flatofiste’te yer alan merkez binasına giden alacaklılar eli boş dönerken, faaliyetlerin Harbiye’deki bir otel odasından yürütüldüğü ifade ediliyor.

Diğeryandan, Servet Sorkuncuk’un 3 milyon liralık alacağını tahsil edememesi sebebiyle açtığı iflas davası da sürüyor. İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen davanın bir sonraki duruşması kasım ayı ortasında.

Ayakkabı sektörünün önemli...