24 / 04 / 2024

indirimli satışlara zaman sınırlaması

indirimli satışlara zaman sınırlaması

Sanayi Bakanlığı'nın yapacağı düzenlemeye göre firmalar yılın 12 ayı indirimli satış yapamayacak. Ayrıca konut kredilerinde sigorta şartı kaldırılıyor.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Yükseköğretimde eğitim gören tüm öğrencilere bir sefere mahsus olmak üzere vergisiz ve KDV’siz cep telefonu ve bilgisayar satın alma hakkı tanıyacak düzenleme bir süredir gündemdeydi. Peki, vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Vergisiz iPhone ne kadar? Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satılacağını duyurdu. Peki, Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman? Öğrenciye ÖTV'siz, vergisiz telefon satışı başladı mı?

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan üniversite öğrencisine ÖTV'siz telefon ve bilgisayar satışıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.  Öğrenciye ÖTV'siz, vergisi telefon satışının ne zaman başlıyor? sorusu merak ediliyor. Öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman? 

Grundig 50GGU7900 50inc 4K televizyon Vatan’da indirimli satılıyor. İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Grundig 50GGU7900 50inc 126 cm 4K UHD Android Smart TV Vatan’da indirimli satılıyor. İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Migros’tan dev kampanya! Aynı ürünün ikincisi yüzde 50 indirimli satışta! 1 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros büyük bir kampanya daha başlattı. Aynı ürünün ikincisi yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuldu. İşte o ürünler ve fiyat listesi…

Tarihi geçmiş ürünün zincir markette indirimli satılmasına tepki yağdı

Zincir marketler uyguladıkları fiyat politikası ile uzun süredir gündemde. Son olarak tarihi geçmiş bir ürünün rafta yer alması ve indirimli satılması tüketicileri isyan ettirdi.

Samsung Galaxy S20 FE indirimli fiyata satışa çıktı! Bakmadan almayın! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung’un sevilen telefonu Galaxy S20 FE, hepsiburada.com’da indirimli fiyata satışa çıktı. Peki, Samsung Galaxy S20 FE indirimli satış fiyatı nedir?

5000 mAh pil kapasiteli Oppo A55 indirimli fiyatıyla satışta! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Oppo A55, Türkiye’nin güvenilir satış platformu Hepsiburada.com’da indirimli fiyata satışa çıktı. Peki, Oppo A55 indirimli satış fiyatı nedir? İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung Galaxy A13 indirimli fiyata satışta! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Samsung’un sevilen modeli Galaxy A13 şimdi indirimli fiyata Hepsiburada.com’da satışa çıktı. Peki, Galaxy A13’ün indirimli satış fiyatı nedir? İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy M32 Migros’tan alınır! İndirimli fiyatla satışta! İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

Akıllı cep telefonlarına yaptığı indirimlerle yakından takip edilen Migros, sevilen telefon markası Samsung’un Galaxy M32 modelini indirimli fiyatıyla satışa sundu. Peki, Samsung Galaxy M32 indirimli satış fiyatı nedir? İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

indirimli satışlara zaman sınırlaması Haberi

indirimli satışlara zaman sınırlaması

Uzun zamandır tartışılan indirimli satışlara getirilecek düzenleme için sonunda somut adım atıldı. Tüketici Kanunu'nu değiştirmek için çalışma başlatan Sanayi Bakanlığı, indirimli satışları, hazırladığı taslağın kapsamına aldı. İndirimli satışlara çeki düzen getiren düzenlemeye göre, bir yıl içinde yapılacak indirimler, toplamda üç ayla sınırlı tutulacak. Bu indirimler, 15 Ocak- 1 Mart ile 15 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek.

İlanda tarih şartı

İndirimli satışlara ilişkin ticari reklam ve ilanlarda, indirim döneminin başlangıç ve bitiş tarihlerinin belirtilmesi zorunlu olacak. Önüne gelen duyuru yapamayacak. Tasfiye nedeniyle indirimli satışlar, izin alınmasından itibaren altı ay içerisinde tamamlanacak.