29 / 03 / 2024

İnegöl Akhisar Çeşmeli Meydan nerede

İnegöl Akhisar Çeşmeli Meydan nerede

İnegöl Belediyesi tarafından Akhisar Mahallesi’ne yapılan Çeşmeli meydan törenle açıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Mahallelere nefes aldıracak meydan düzenlemeleriyle sosyal hayata yön veriyoruz." dedi.

Türkiye gelir dağılımı eşitsizliğinde en önde yer aldı

Türkiye gelir dağılımı eşitsizliğinde Avrupa’da birinci sırada yer alırken, dünyanın 130 ülkesi içinde ise 28’inci sırada bulunuyor. Ülkedeki gelir dağılımı eşitsizliği TÜİK rakamlarına göre daha da artıyor

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

ŞOK’ta Finish parlatıcı 32,90 TL’ye, Ace klasik 33,50 TL’ye, Magnum 6’lı mini çeşitleri 79.90 TL’ye düştü!

ŞOK’tan herkesi ŞOK Market’lere akın ettirecek büyük indirim kampanyası geldi. Bu doğrultuda, Finish parlatıcı 32,90 TL’ye, Ace klasik 33,50 TL’ye, Magnum 6’lı mini çeşitleri 79.90 TL’ye düştü. İşte 24 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Arçelik'ten bomba fırsat! 3'lü beyaz eşya setine dev indirim! 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Türkiye’nin lider beyaz eşya markası Arçelik'ten kaçırılmayacak bir fırsat daha... Sevilen marka; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya setini müthiş bir indirimle satışa sundu. Peki, Arçelik Beyaz Eşya seti kaç TL?  İşte detaylar...

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar başvurusu yapacaklar dikkat!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar tespit başvurusu yapacaklar dikkat!

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

İnternetten vergi borcu nasıl ödenir? E devletten vergi borcu ödenir mi?

Vergi borcu olan vatandaşlar, “İnternetten vergi borcu nasıl ödenir? E devletten vergi borcu ödenir mi?” şeklinde sorulan sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar!

Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar?

Eşine tapu devri yapmak isteyenler, Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar? sorularını merak ediyor. İşte detaylar…

İnegöl Akhisar Çeşmeli Meydan nerede Haberi

İnegöl Akhisar Çeşmeli Meydan nerede

İnegöl Belediyesi tarafından Akhisar Mahallesi’ne yapılan Çeşmeli meydan törenle açıldı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’ü modern bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirterek, "Mahallelere nefes aldıracak meydan düzenlemeleriyle sosyal hayata yön veriyoruz. Avrupa’ya baktığımızda meşhur şehirlerin meydanları var ve bu şehirler meydanlarıyla ünlü olmuş. Yapacağımız iddialı projelerle İnegöl’ün de meydanlarıyla anılmasını sağlayacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı başlattık. Eski Hastaneyi yıkarak kentsel yenileme çalışmalarına hız verdik. Bu alanda yapılacak şehir meydanı ve belediye sarayı projesi için proje yarışması yapacağız. Şu an eski hastane binası tamamen yıkılıp alan temizlendi. Heykel alanı ve Kuğulu Parkı da kapsayacak 90 dönümlük alana sahip bu bölgeye İnegöl’e yakışacak, şehre nefes aldıracak İnegöl ile özdeşleşecek bir meydan kazandıracağız. Yine seçim beyannamemizde yer alan İnegöl Kültür Sarayı’nın yıkılarak yerine yer...