26 / 04 / 2024

İnegöl dönüşüm

İnegöl dönüşüm

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, İnegöl Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Ramazan Sohbetleri’nde çarpıcı açıklamalar yaptı. Cerrah, bölgenin dönüşümde hızlanması gerektiğini vurguladı.

İnegöl Belediyesi dönüşüm için düğmeye bastı!

İnegöl Belediyesi, güvenli ve de planlı yapılaşma için kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Sorunlu yerlerle ilgili toplanan verilerin analiz edildiği çalışma kapsamında 13 ana bölge oluşturuldu.

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nin yıl dönümünde, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma ve kura çekim törenine katıldı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

İstanbul'un dönüşümündeki engeller yasa ile kaldırılmalı!

Kentsel dönüşümde vatandaş ve müteahhit açgözlülüğü, dönüşümü engelliyor. Peki vatandaş ve müteaahhit arasında yaşanan anlaşmazlıklar neler? Bu anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Kentsel dönüşüm 3 grupta kategorize edilecek!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 21. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Küçükoğlu, ''Kentsel dönüşümü hızlandırmalı, binaları yenileme ve güçlendirme çözümünü bu süreçte iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Battalgazi'ye bütüncül dönüşüm planı!

Malatya’da yılan hikâyesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarının yanlış planlandığını söyleyen Battalgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürkan, “Bütüncül planın entegrasyon şekilde olması lazım'' dedi.

Bursa'da kentsel dönüşümün formülü ortak akıl!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın başkanlığında Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl belediye başkanları ile belediyelerin imarla ilgili teknik ekiplerinin katıldığı bir toplantı yaptı. Toplantıda kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Depremin tek çaresi kentsel dönüşüm!

17 Ağustos 1999 Marmara depreminin yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulunan Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, Depremin tek çaresinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İnegöl dönüşüm Haberi

İnegöl dönüşüm

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, önceki akşam İnegöl Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Ramazan Sohbetleri programına konuk oldu. kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Cerrah, İnegöl’üm Ankara‘dan ve Bursa’dan gerekli desteği alamadığını söyledi.


Kent Konseyi´nin bünyesindeki birimler ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, “İnegöl Kent Konseyi bünyesinde 14 çalışma grubumuz var. Bunların birkaçı hariç aktif gruplar… Kadınlar Meclisi, Hayvanları Koruma, Tarih ve Turizm, Bilgi Eğitim, Şiir-Edebiyat, Doğal Afet, Kentlilik ve Çevre Bilinci, STK Çalışma Grubu, Engelliler Meclisi, Çocuklar Meclisi, Gençlik Meclisi gibi çalışma gruplarımız var. Bu gruplar arasında pratik olarak çalışmaları daha mümkün olan gruplar var. Kent Konseyi´nde göreve geldiğimiz zaman kaldırım konusunun İnegöl´ün büyük bir sorunu olduğunu fark etmiştik ve Kadınlar Meclisimiz bu konuda özverili...