18 / 04 / 2024

İnegöl Müteahhitler Derneği

İnegöl Müteahhitler Derneği

Büyükşehir Yasasıyla birlikte yasaklanan hafriyatların yol boylarına gelişi güzel dökülmesine alternatif arayan İnegöl Müteahhitler Derneği, yeni bir döküm sahası oluşturdu.

Hüseyin Şahin: Türkiye'nin yapı stoğu değişmeli!

Türkiye'nin yapı stokunun değişmesi gerektiğini belirten Şahin, "Türkiye betonarme yapılarla 1950'li, 1960'lı yıllardan sonra tanışıyor. Bir betonarmenin ömrü 50 yıl civarında. Bunları birçoğunun yenilenme zamanı geliyor." dedi.

İnegöl'de kentsel dönüşüm anlatıldı!

İnegöl Müteahhitler Derneği'nde düzenlenen toplantıda Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gül tarafından müteahhitlere bilgi verildi. Gül, Kentsel Dönüşüm Kanununun asıl gayesinin vatandaşın can güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi.

İnegöl Müteahhitler Derneği üyeleri BAU 2015 fuarını değerlendirdi!

İnegöl Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen toplantıda, İnegöllü Müteahhitlerin 17 kişilik ekiple ziyaret ettiği BAU 2015 fuarı değerlendirildi...

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden son dakika açıklaması: Afet odaklı kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), kentsel dönüşüm sürecinin,  afet odaklı ele alınarak acilen tamamlanması gerektiğini söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Kocaeli Müteahhitler Birliği'nden kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş kent genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Türk müteahhitler için pandemiye aşı olacak pazar Orta Doğu ve Afrika'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından, 2021'in ilk İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayınlandı. Raporda, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinde 2021 yılı ve sonrası için bilinen ve planlanan 5,4 trilyon dolar büyüklüğünde projenin olduğu vurgulandı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ““Demokrasi, milli birlik ve beraberlik sınavı başarıyla verildi” dedi.

Türk müteahhitler için Sahra altı Afrika büyük fırsat!

Turkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) öncülüğünde gerçekleştirilen "Covid-19 Krizinin Avrupa Uluslararası Müteahhitleri Üzerindeki Etkileri' konulu forumda, Türk müteahhitler için Sahra altı Afrika'nın büyük fırsat olduğu belirtildi...

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

İnegöl Müteahhitler Derneği Haberi

İnegöl Müteahhitler Derneği

Büyükşehir Yasasıyla birlikte yasaklanan hafriyatların yol boylarına gelişi güzel dökülmesine alternatif arayan İnegöl Müteahhitler Derneği, yeni bir döküm sahası oluşturdu. Özel işletmeci eliyle Hamamlı Mahallesi mevkiinde oluşturulan döküm sahasına hafriyat dökecek olan dernek üyelerine indirim sağlanacak. 


5 SENEDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

İnegöl Müteahhitler Derneği yönetimi ve hafriyatçılar, geçtiğimiz Cumartesi günü Royal HoteP deki kahvaltı da bir araya geldi. Kahvaltının ardından konuşan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, derneği 2010 yılında kurduklarını hatırlatarak, "5 yılı geride bıraktık. İnşallah nice yıllara. Bu beş yıl içerisinde önemli faaliyetler yaptık. Şu anda 120 üyemiz var. Her yıl yurtdışına çıktık. Bosna-Hersek, Almanya, Dubai gibi yerleri ziyaret ettik, fuarları ziyaret ettik. Sonrasında bir inşaat çalıştayı gerçekleştirdik. İnşaat çalıştayından sonra belediye imar işlerindeki sıkıntıları giderme adına çalışma başlatmıştık. İmar...