19 / 04 / 2024

İngiltere kapanan mağaza sayısı 2019

İngiltere kapanan mağaza sayısı 2019

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Local Data şirketinden yapılan açıklamaya göre; İngiltere'de 2019 yılının 1'nci yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı.

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

Albox Mutfak ABD ve İngiltere ikişer mağaza açacak!

Albox Mutfak serbest ticaret anlaşmasının yapıldığı İngiltere'de iki mağaza açmak için çalışmalara başladı, firma ABD'de de iki mağaza açacak.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

İngiltere'de 2019'un ilk yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı!

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Local Data şirketinden yapılan açıklamaya göre; İngiltere'de 2019 yılının 1'nci yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı.

Miniso ayda yüz mağaza açıyor!

Bugünlerde daha çok kapanan mağazalarla gündemde olan alışveriş merkezlerinin yüzünü güldüren üç marka arka arkaya mağaza açmaya devam ediyor.

Marks & Spencer İngiltere'de 36 yeni mağaza açacak!

Perakende devi Marks & Spencer, İngiltere'de 36 yeni mağaza açmayı hedefliyor. Firma, 6 mağazasını ise kapatmayı planlıyor.

Türk mobilyacılar Londra'daki mağaza sayılarını artırıyor!

İngiltere pazarına hızlı bir giriş yapan Türkiye’nin iki mobilya markası, önümüzdeki aylarda Londra’da toplam 4 mağaza açacak. Mobilyacıların 10 milyar dolarlık 2023 ihracat hedefine ulaşmasının yolu, pazarların çeşitlendirilmesinden geçiyor.

Shana, Viaport'ta mağaza açmaya hazırlanıyor!

Dünyada ucuz fiyat politikası ve moda ürünler satmasıyla bilinen, özellikle İngiltere'yi kasıp kavuran Primark ile karşılaştırılan kadın hazırgiyim markası İspanyol Shana, Viaport'ta mağaza açmaya hazırlanıyor

Özdilek, Londra Wesbtfield'da mağaza açtı!

Perakendeden turizme, enerjiden sivil havacılığa kadar birçok sektörde yatırımları olan 'havlu kralı' Hüseyin Özdilek, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri kabul edilen Wesbtfield'da mağaza açtı

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

İngiltere kapanan mağaza sayısı 2019 Haberi

İngiltere kapanan mağaza sayısı 2019

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Local Data şirketinden yapılan açıklamada, İngiltere'de 2019'un ilk altı ayında kapanan mağaza sayısının 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 4 artarak 2 bin 868'e yükseldiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İngiltere'de en az 5 mağazaya sahip perakende zincirlerinin araştırmada dikkate alındığı belirtilen açıklamada, 2019'un ilk yarısında 1.634 mağazanın da açıldığı söylendi.

İlk yarıda kapatılan mağazalardan 1.234'ünün İngiltere'nin en büyük 500 perakende zincirine ait olduğu ifade edilen açıklamada, kapatılan mağazalar arasında ilk sırada moda ve giyimin olduğu, moda ve giyimin ardından restoran ve emlakçıların geldiği belirtildi. 

PwC Tüketici Piyasaları Başkanı Lisa Hooker, "Bu yılın ilk yarısında mağazaların kapanışında görülen artış; tüketicilerin davranışlarında mağazaları destekleyecek şekilde bir değişim olmadığını, artan maliyetlerin etkili olduğunu gösteriyor." şeklinde değerlendirme yaptı.

Hooker, mağazaların,...