25 / 04 / 2024

Inistanbul Gala iş gyo fiyatları

Inistanbul Gala iş gyo fiyatları

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Gala Topkapı'da dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman edilecek?

Topkapı Inİstanbul Gala'da fiyatlar 324 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL'den başlıyor. Projenin 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala nerede?

Inİstanbul Gala'da 30 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Nef Inİstanbul Gala nerede?

Inİstanbul Gala ödeme koşulları!

Inİstanbul Gala ödeme koşulları kapsamında 2 bin 100 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Toplamda 788 adet üniteden oluşan projede konutların büyüklükleri minimum 48 metrekare olarak tasarlandı.

Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Toplam 470 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje toplam 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede toplam 788 adet ünite yer alıyor. Peki Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

İnistanbul Gala ve Lokal etaplarında cazip kampanya!

İnistanbul Lokal etabında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokal ve Gala etaplarında son 76 daire için ödeme kampanyası sunuluyor...

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

Inistanbul'un 3 aylık getirisi 515 milyon lira!

3 Eylül'de ön lansman dönemi başlayan Lokal'e de şu ana kadar 7 bin 186 talep geldi ve son 3 günde 157 konut satıldı. Inistanbul Gala ve Inistanbul Lokal'de mayıstan bu yana toplam bin 211 konut satışıyla 515 milyon lira ciroya ulaşıldı.

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu!

Üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İnistanbul Gala satılık daire fiyatları!

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala 'da daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İnistanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı Nef İş GYO İnistanbul Gala projesinde teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inistanbul Gala iş gyo fiyatları Haberi

Inistanbul Gala iş gyo fiyatları

İş GYO Nef Inİstanbul Gala Konutları Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri arasında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel içni 30 ay 0 faiz imkanı yer alıyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçiriliyor. 


Dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren Inİstanbul Gala Topkapı'da yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 25'i teslimde, yüzde 75'i banka kredisiyle ödeniyor.


Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları!

Konut tipleri 1+1, 2+1,...