28 / 03 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala Topkapı'da dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman edilecek?



"Davutpaşa  Inİstanbul Gala  teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen proje 80 dönümlük arsa alanına sahip.


Inİstanbul Gala Evleri Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Nef ve İş GYO imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala Rezidans'ta yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik tutar için 30 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. Projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala'nın sosyal donatı alanları içerisinde; kreş, yüzme havuzu, güvenlik, kapalı otopark, mescit, basketbol sahası, sinema, oyun alanları, asansör yer alıyor.


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen Inİstanbul Gala Evleri'nde konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Toplam 788 adet üniteden meydana gelen İş GYO Nef Inİstanbul Gala'da teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 25'i teslimde ödeniyor, yüzde 75'i ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Inİstanbul Gala iletişim bilgileri

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön