25 / 04 / 2024

Topkapı Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala Davutpaşa'da 2 bin 100 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan proje 80 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?



"Topkapı  Inİstanbul Gala  teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje 788 tane üniteden oluşuyor.


Konut fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metroya 100 metre, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede inşa ediliyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar yer alıyor. Projede yüzde 1 peşin ödemelerde, 30 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.


Inİstanbul Gala Konutları'nın sosyal yaşam alanları; oyun alanları, güvenlik, mescit, asansör, yüzme havuzu, basketbol sahası, kreş, sinema ve kapalı otoparktan meydana geliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Nef ve İş GYO imzası taşıyan Inİstanbul Gala Davutpaşa'da teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


Inİstanbul Gala iletişim bilgileri 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön