25 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala satılık daire

Inİstanbul Gala satılık daire

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 30 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projede toplam 788 ticari ünite bulunuyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar!

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 25 günde satıldı!

İş GYO ve Nef'in Inistanbul projesinin 25 günde % 80'i satılınca, ikinci proje de öne çekildi. İş GYO Genel Müdürü Tanes, "Dış finansmana gerek kalmadı" dedi.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala Rezidans ödeme planı!

Inİstanbul Gala Rezidans ödeme planı kapsamında 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa edilen proje 788 adet üniteden meydana geliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala Evleri İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satılık konut tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede satışlar devam ediyor.

Topkapı Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Gala Davutpaşa'da 2 bin 100 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan proje 80 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı bugün gerçekleşecek olan proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren projede lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar ile ön satışlar devam ediyor.

Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları!

Misal İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından inşa ediliyor. Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 TL'den başlıyor...

Deniz İstanbul Yakuplu satılık daire fiyatları!

Deniz İstanbul Yakuplu satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul'da peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Resim İstanbul Sancaktepe satılık daire!

İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul projesinde toplam 1.394 daire bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe satılık daire fiyatları 393 bin 500 TL'den başlıyor...

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık!

Benna İnşaat Yeni İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Konutların Kanal İstanbul manzaralı olarak tasarlandığı projede 40 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık!

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Viraİstanbul Evleri projesinde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Nlogo İstanbul Esenyurt satılık!

Nlogo İstanbul Esenyurt satılık dairelerin fiyatları 171 bin liradan başlıyor. Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde firma bünyesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Residence satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Residence satılık dairelerin fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul Residence projesinde daire teslimlerinin Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 0,30 faizle 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Inİstanbul Gala satılık daire Haberi

Inİstanbul Gala satılık daire

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.


Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.


Fiyatların 320 bin liradan başladığı proje için yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. Konut fiyatının yüzde 5’i kadar banka kredisi kullanılabilen projede 120 ay yüzde 0,91 faiz oranı avantajı kısa bir süre için devam ediyor.


YÜZDE 75’İ YEŞİL ALAN


80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan İnistanbul Gala Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazide inşa edilecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde...