10 / 05 / 2024

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar!

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.



Toplam 788 adet üniteden oluşan Inİstanbul Gala'da konutların alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor. 


Topkapı  Inİstanbul Gala  fiyatlar dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.


Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede yüzde 1 peşinatta ise yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor, kalan kısım teslimde ödeniyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala'nın sosyal yaşam alanları; kapalı otopark, mescit, asansör, yüzme havuzu, kreş, sinema, güvenlik, oyun alanları, basketbol sahasından meydana geliyor.


Inİstanbul Gala Evleri Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık uzaklıkta inşa ediliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala fiyatlar!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan Inİstanbul Gala satış fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön