28 / 03 / 2024

Inİstanbul Gala Rezidans ödeme planı!

Inİstanbul Gala Rezidans ödeme planı!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala Rezidans ödeme planı kapsamında 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa edilen proje 788 adet üniteden meydana geliyor.



Dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren  Inİstanbul Gala  Davutpaşa'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.


Inİstanbul Gala Rezidans ödeme planı ile firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması öngörülüyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri güvenlik, mescit, kapalı otopark, basketbol sahası, asansör, kreş, oyun alanları, yüzme havuzu, sinema gibi sosyal imkanlara sahip. 


İş GYO Inİstanbul Gala lokasyon olarak Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre mesafede yer alıyor.


Inİstanbul Gala Rezidans ödeme planı!

- Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik bedel 30 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor.

- Yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor.


Inİstanbul Gala Topkapı iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön