26 / 04 / 2024

Mirage Rezidans ödeme planı!

Mirage Rezidans ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Mirage Rezidans ödeme planı kapsamında lansamana özel yüzde 10 inidirim ve tamamı peşin ödemelerde ek olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Toplam 300 milyon liralık yatırım değeriyle yükselen proje İstanbul İl'i Bağcılar İlçe'si Güneşli'de yer alıyor.



Mirage Rezidans projesinde dairelerin tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  Sur Yapı  imzasıyla hayata geçirilen dairelerin alanları 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen büyüklüklerle tasarlandı.


Mirage Rezidans projesi metrobüse, Tem Otoyolu'na,Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na yakın mesafede bulunuyor. 17 kattan oluşan proje İstanbul İl'i Bağcılar İlçe'si Güneşli'de yer alıyor.


Mirage Rezidans projesinde yürüyüş yolu, yarı olimpik yüzme, fitness alanı, açık hava,bisiklet parkurları, güneşlenme ve gölgelik alanları, çocuk havuzu, havuzu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. 


Mirage Rezidans projesi ödeme planı kapsamında lansamana özel yüzde 10 inidirim ve tamamı peşin ödemelerde ek olarak yüzde 10 indirim sağlanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 340 bin TL ile 1 milyon 340 bin TL arasında değişiyor.


Mirage Rezidans iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön