18 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Rezidans ödeme planı!

Güneşli Mirage Rezidans ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Güneşli Mirage Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 10+ yüzde 10 indirim yapılıyor.



Sur Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 73 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa edilen proje 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Daire fiyatlarının 276 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin satış süreci devam ediyor. Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunan projede fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 


Güneşli  Mirage Rezidans  ödeme planı kapsamında projede lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse yakın bir bölgede bulunuyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön