19 / 04 / 2024

iş gyo nef topkapı projesi

iş gyo nef topkapı projesi

Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor.

Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

Nef Inİstanbul Lokal iletişim için 444 72 21 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 17 bin 944 metrekare olarak belirlenen proje E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

In İstanbul Gala Topkapı satılık!

In İstanbul Gala Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri!

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala Topkapı'da 2 bin 100 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı proje 80 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala Konutları fiyatları!

Inİstanbul Gala Konutları fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 30 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Gala Topkapı'da dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman edilecek?

Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede bulunuyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri!

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri 30 ay vade farksız taksit fırsatı ile yapılabiliyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala: Bazı isimler yan yana geldiğinde kazanırsınız!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen Inİstanbul Gala Topkapı'da 788 adet ünite bulunuyor. Proje "Inİstanbul Gala: Bazı isimler yan yana geldiğinde kazanırsınız" sloganıyla yükseliyor.

Davutpaşa Inİstanbul teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Rezidans'ta 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite yer alıyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan proje 28 Mayıs Perşembe günü görücüye çıkıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul teslimleri ne zaman?

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

İş GYO-Nef İnistanbul Konsept fiyatlar!

İş GYO-Nef İnistanbul Konsept fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept Evleri'nde daireler 2018 sonunda teslim edilecek...

İş GYO ve Nef'ten GYODER kampanyasıyla 78 milyon TL'lik satış!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı kampanyaya, ortak ve ayrı yürüttükleri toplamda dört projeyle dahil olmuştu. Kampanyanın başlamasının ardından geçen ilk 10 günlük sürede İş GYO ve Nef projelerinde 106 konut satıldı ve toplam satış cirosu 78 milyon TL’ye dayandı.

İş GYO ve Nef’in projelerinde yüzde 0,70’lik faiz fırsatı!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy’e 7 kilometre uzaklıkta bulunan proje 5 bin TL peşinatla 2+1 daire sahibi olunabiliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO Nef teslim tarihi 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef projesinde teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları kat ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı projede teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Projede 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede 120 ay vadeli banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

iş gyo nef topkapı projesi Haberi

iş gyo nef topkapı projesi

Inİstanbul Lokal Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika yakınlıkta inşa ediliyor. 


Inİstanbul Lokal Davutpaşa'da basketbol sahası, sinema, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, asansör, mescit, kreş gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin Mart 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi için tıklayın!


İş GYO Nef Inİstanbul...