27 / 04 / 2024

İnistanbul Hayat açık adres

İnistanbul Hayat açık adres

İnistanbul Hayat satış fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor. Topkapı'da yükselen İnistanbul Hayat Evleri'nde yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz taksit seçenekleri sunuluyor...

Cerrahpaşa Kütüphanesi'nin inşaatında son durum ne?

Fatih Belediyesi Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’e yeni bir hayat kazandıracak önemli projelerden olan Cerrahpaşa Kütüphanesi’nin çalışmalarında incelemeler yaptı

Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla hayat bulan Lens Yapı, ilk projesini Kurtköy’de inşa ediyor. Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor.

Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

"Var böyle bir hayat!" sloganıyla basına tanıtılan Landor Gaziemir projesi 193 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

İnistanbul Hayat'a 3 bin ön talep geldi!

Yoğun ilgi gören İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’in ardından İnistanbul Hayat da satışa çıktı. Ön talep döneminde çok kısa sürede 3 bine yakın talep alan İnistanbul Hayat’a ilgi şimdiden yoğun.

İnistanbul Hayat yakında satışta!

Yoğun ilgi gören İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’in ardından İnistanbul Hayat da yakında satışa çıkıyor. Ön talep döneminde çok kısa sürede 3000’e yakın talep alan İnistanbul Hayat’a ilgi şimdiden yoğun.

Nurol Park Ofis satışa çıkıyor! Sıfır peşinatla!

Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park’ta ofisler satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisler 4 metre tavan yüksekliği, açılır pencereleri ve sunduğu ayrıcalıklarla iş hayatınızı farklı bir boyuta taşıyor.

Altınköy Açık Hava Müzesi'ne köy evi konseptli 5 otel!

Altınköy Açık Hava Müzesi ile 100 yıl öncesinin köy hayatını Ankara’ya taşıyan Altındağ Belediyesi, köy evi konseptindeki 5 butik otel ve bir kına konağının inşaatını tamamlanmak üzere.

Ankara Altınköy Açık Hava Müzesi'ne 5 butik otel!

Altınköy Açık Hava Müzesi ile 100 yıl öncesinin köy hayatını Ankara’ya taşıyan Altındağ Belediyesi, 650 dönüm büyüklüğündeki açık hava müzesine yeni unsurlar ekliyor.

Leydi Diana’nın aşk yuvası satılıyor!

Fransa’nın başkenti Paris’te paparazziler tarafından takip edilirken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Prenses Diana ve Dodi Fayed’in aşk yuvası satışa çıkarıldı. Villanın fiyatı 70 milyon sterlin.

Veysel Tiryaki: Altın Köy Açık Hava Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Geçtiğimiz dönem başlayan ve Ankara'nın önemli projelerinden olan Altın Köy'ün yakında tamamlanarak ziyarete açılacağını belirten Veysel Tiryaki: 100 yıl öncesinin köy hayatını "Köy Park" projesiyle Ankaralıların ayağına getirdik dedi...

Cadde 24 14 Nisan'da satışa çıkıyor!

24 ayar altın değerinde bir cadde hayatı sunan EMA Ortak Girişimi’nin 7/24 yaşayan projesi Cadde 24 görücüye çıkıyor. Hareketli ve işleyen bir konuma sahip, premium ama ulaşılabilir olan Cadde 24 projesi 14 Nisan'da satışa çıkıyor...

Nizamettin Aşa:Kız ve erkeklerin birlikte ev tutma talebiyle karşılaşmadım!

Nizamettin Aşa 25 yıllık emlakçılık hayatında kız ve erkek öğrencilerin birlikte ev tutma talebiyle karşılaşmadığını ancak böyle bir talep olduğunda hem emlakçıların hem de ev tutulacak binada oturanların sıcak bakmayacağını belirtti.

İnistanbul Hayat açık adres Haberi

İnistanbul Hayat açık adres


Eski Şişecam Fabrikası arsasında yükselen İnistanbul Hayat projesi İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. İnistanbul Hayat projesi Nef ve İş GYO işbirliğiyle hayata geçiriliyor.


İnistanbul Hayat satış fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Hayat Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


İnistanbul Hayat projesinde daireler Aralık 2018 yılında teslim ediliyor. İnistanbul Hayat projesinde yüzde 50 peşinatla 48 ay vade farksız ya da yüzde 1 peşinat, yüzde 24 kısım 2018'de, yüzde 75 kısım için 0,99 faizle taksitli ödemeler yapılıyor.



İnistanbul Hayat satış fiyatları!


48 metrekare 1+1 daireler 380 bin TL

79 metrekare 2+1 daireler 564 bin TL

132 metrekare 3+1 daireler 840 bin TL

225 metrekare 4+1 daireler 1 milyon 243 bin TL'den başlıyor.



Adres: Anadolu Şişecam Askeri Fırın Sokak Çıkmazı No:1 Maltepe Mahallesi Davutpaşa –...