27 / 04 / 2024

İnistanbul Hayat basın toplantısı

İnistanbul Hayat basın toplantısı

İş GYO ve Nef’in üçüncü projesi İnistanbul Hayat için 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek tanıtım toplantısı, gayrimenkul gündeminin yoğunluğu sebebiyle iptal edildi.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Avrupark Hayat basın lansmanı ertelendi!

Cihan İnşaat imzası ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat projesi basın lansmanı ertelendi.

İnistanbul Hayat basın toplantısı ertelendi!

İş GYO ve Nef’in üçüncü projesi İnistanbul Hayat için 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek tanıtım toplantısı, gayrimenkul gündeminin yoğunluğu sebebiyle iptal edildi.

Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye imar izni verildi!

Yedi yıl önce Ayamama Deresi’nin taşması sonucu 31 kişinin hayatını kaybettiği Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye daha imar izni verildi. Çobançeşme Fidanlığı’nın bir bölümü de konut ve AVM yapılmak üzere geçen yıl imara açılmıştı.

Dekar Asmalı Hayat basın toplantısı 20 Kasım'a ertelendi!

Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ı hayata geçiriyor. Dekar Yapı lansman toplantısı 20 Kasım 2015 Cuma gününe ertelendi.

Hayat Tepe yarın basın toplantısı gerçekleştirecek!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Hayat Tepe yarın basın toplantısı gerçekleştirecek. Etkinlik satış ofisinde saat 10:00' da başlayacak.

Şehrizar Konakları basın toplantısı 20 Haziran'da!

Geçmişin değerlerini günümüze taşıyan bir mimari anlayışıyla hayat bulan Şehrizar Konakları, dünyaca ünlü sanatçı ressam İsmail Acar ile bir projeye imza atıyor. Şehrizar Konakları basın toplantısı 20 Haziran'da düzenleniyor...

TMMOB Mimarlar Odası Basın Ödülü sahiplerini buldu!

TMMOB Mimarlar Odası Basın Ödülü sahiplerini buldu. Geçen yıl hayatını kaybeden eski Mimarlar Odası Başkanı Gazeteci-Yazar-Mimar Oktay Ekinci'ye ithaf edilen ödül bu yıldan itibaren "Mimarlar Odası Oktay Ekinci Basın Ödülü" adı altında verilecek.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Basın Ekspres'te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı!

Ana yollara bağlantı sağlayan aks, birçok yatırımcı ve ofis arayandan talep görüyordu. 2016 yılı sonuna kadar 270 bin metrekare kiralanabilir yeni ofis alanının ekleneceği Basın Ekspres'de kiralama fiyatları yüzde 10-15 düştü.

Gazeteci Taha Akyol’un ailesine ait tarihi konak basın müzesi olacak!

Yozgat Belediyesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Gazeteci Taha Akyol’un ailesinin uzun yılllar yaşadığı tarihi konak basın müzesine dönüştürülecek. Müze, Türkiye'nin 7. basın müzesi olacak...

Toya Yapı Basın Ekspres projesinde satışlar Nisan'da!

Toya Yapı'nın inşa ettiği projelerden olan Basın Ekspres Yolu projesi kapsamında satışların Nisan ayı içinde başlaması hedefleniyor. Projedeki daireler stüdyodan 3+1'e kadar farklı seçeneklerden meydana geliyor

İnistanbul Hayat basın toplantısı Haberi

İnistanbul Hayat basın toplantısı

İş GYO ve Nef’in üçüncü projesi İnistanbul Hayat için 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek tanıtım toplantısı, gayrimenkul gündeminin yoğunluğu sebebiyle iptal...