24 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal fiyat

Inİstanbul Lokal fiyat

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim!

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Nef ve İş GYO imzası taşıyan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit fırsatı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal Rezidans ödeme koşulları!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal Rezidans ödeme koşulları kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı ’na 10 kilometre uzaklıkta yer alan projede yeni blok satışa çıkarıldı. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri kapsamında 48 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy’e 7 kilometre uzaklıkta bulunan proje 5 bin TL peşinatla 2+1 daire sahibi olunabiliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO Nef teslim tarihi 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal fiyat!

Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başladığı proje Eski Şişecam arazisi üzerinde inşa ediliyor. Inİstanbul Lokal fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 348 bin TL' den başlıyor.

Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı projede teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Projede 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Inİstanbul Lokal İş GYO fiyat listesi!

Zincirlikuyu’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Lokal İş GYO fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 348 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal ödeme tablosu!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen projede fiyatlar 348 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Inİstanbul Lokal ödeme tablosu kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal projesinde teslimler Mart 2018'de!

Fiyatların 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede İş GYO Nef imzası bulunuyor. Inİstanbul Lokal projesi konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim!

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 348 bin TL'den başlıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Honda City’in ekim ayı fiyat listesi belli oldu! City’e bu ay da zam gelmedi!

Honda, en çok tercih edilen modellerinden City’in ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Yayımlanan fiyat listesine bakıldığında City modeline bu ay da zam gelmediği görüldü.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

2023 Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı! Asgari ücretlilerin umut ışığı Tofaş olacak!

2023 model Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı bir süredir gündemde yer alıyor. Peki üretimi devam eden Tofaş Şahin’in fiyatı belli oldu mu? İşte detaylar!

Esnafın gözdesi Hyundai H100 Kamyonet’te çok konuşulacak fiyatlar! Hyundai H100 Kamyonet’in nisan ayı fiyatı belli oldu!

Hyundai resmi internet sitesinden 2023 nisan fiyat listesi yayımladı. Bu kapsamda, H100 Kamyonet’in de fiyatı belli olurken vatandaşlar Hyundai H100 Kamyonet’in güncel fiyatını ve özelliğini araştırmaya başladı.

1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına gelen zam ve indirimler inşaat sektörü maliyetlerini etkilemeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Twitter'daki 'Mavi tik' artık paralı! İşte ‘Mavi tik’in gerçek fiyatı!

Sosyal medyada yayılan iddialara göre 20 dolar olacağı söylenen Twitter’daki mavi tik’in gerçek fiyatını şirketin patronu Elon Musk açıkladı. Musk, mavi tik’in 20 dolar değil 8 dolar karşılığında alınabileceğini açıkladı.

İnşaat sektöründe bomba gelişme! Maliyetler artınca, ihale iptalleri başladı! Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından her senenin başında tespit edilen birim fiyatlar kamuda pek çok ihalede iptalleri getirdi. Çünkü Bakanlığın ve piyasanın arasındaki fiyatlarda makas açıldı. Peki inşaat malzemeleri fiyatları ne kadar arttı? Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Lüks inşaat metrekare fiyatı 2019!

2019 yılında uygulanacak lüks İnşaat maliyet bedelleri geçtiğimiz ay Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tespit edildi. Peki, lüks inşaat metrekare fiyatı 2019 ne kadar oldu?

İnşaat demirinin fiyatı neden arttı?

Milliyet Gazetesi'nin köşe yazarı olan Güngör Ulas, bugünkü yazısında inşaat demiri fiyatının neden 2.155 TL’ye kadar yükseldiğini açıkladı. İşte o haber...

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal fiyat Haberi

Inİstanbul Lokal fiyat

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde hayata geçiyor. 


Yıldız Teknik Üniversitesi'nin karşısında yükselen Inİstanbul Lokal Evleri için 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projenin 2018 yılı Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 


Satış fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Lokal Topkapı'da fitness center, yürüyüş yolları, mescit, basketbol sahası, sinema, yüzme havuzu, kreş, futbol alanları, asansör, kapalı otopark,  güvenlik, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Inİstanbul Lokal Rezidans metrobüs durağına 1 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre,E-5 karayoluna 1 kilometre,...