26 / 04 / 2024

İnistanbul Lokal kampanya

İnistanbul Lokal kampanya

İş GYO ve Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen Inistanbul Lokal'de büyük dairelerin bulunduğu yeni blok satışa açıldı. Projede, ev sahipleri için istediklerinde kullanacakları özel alanlar oluşturuldu.

İnistanbul Lokal'de kampanya başladı!

İş GYO ve NEF'in ortak projesi İnistanbul Lokal'de kampanya başladı. Kampanyada, gayrimenkul sektöründe alışılmış reklam kampanyalarından farklı olarak, sadece fiyat ve lokasyona odaklanmak yerine, insani değerlere odaklanıldı.

İnistanbul Lokal'de 3+1'ler 7.500 TL peşinatla!

İş GYO - NEF İnistanbul Lokal projesi İstanbul Topkapı Davutpaşa bölgesinde inşa ediliyor. İnistanbul Lokal'de 3+1'ler 7.500 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

İnistanbul Lokal kampanya!

İnistanbul Topkapı projesinin ikinci etabı İnistanbul Lokal'den konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı. İşte, İnistanbul Lokal kampanya detayları...

İnistanbul Lokal’de yeni blok avantajlı fiyatlarla satışta!

İş GYO ve Nef'in İstanbul Avrupa Yakası Topkapı Davutpaşa’daki konut projesi olan İnistanbul Lokal’de beklenen yeni blok 25 Ekim'e kadar özel ödeme koşullarıyla satışa çıkarıldı.

İnİstanbul Lokal'de fiyat avantajlı dönemi kaçırma!

İnİstanbul Topkapı'nın bir bloğu olan Lokal 17 bin 944 üzerinde yayılıyor. Teslimlerin 2018 yılının Mart ayında yapılması öngörülen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yer alıyor.

İnistanbul Lokal Topkapı 6 ay önce satışta!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya gösterilen yoğun ilgi üzerine, İnistanbul Lokal’in lansmanı öne alındı. Ön talep döneminde 7.186 kişinin talepte bulunduğu İnistanbul Lokal’de fiyatlar 345.000 TL’den başlıyor.

Nef New York projesinde ön talep toplanıyor!

Dubai Cityscape Global 2015’te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

İnistanbul Gala ve Lokal etaplarında cazip kampanya!

İnistanbul Lokal etabında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokal ve Gala etaplarında son 76 daire için ödeme kampanyası sunuluyor...

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı teslimler!

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde evlerin satış fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor..

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inistanbul Lokal Evleri Davutpaşa fiyat!

Inistanbul Lokal Evleri Davutpaşa fiyat listesi 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Evleri projesinde daire teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor...

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Inistanbul Lokal Rezidans Davutpaşa teslimler!

Inistanbul Lokal Rezidans Davutpaşa teslimler Mart 2018 tarihinde yapılıyor. Inistanbul Lokal Rezidans projesinde daire fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor...

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Inistanbul Lokal Residence ödeme planı!

Inistanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinatla ödemeler yapılabiliyor. İş GYO-NEF Ortaklığı'nın projesi Inistanbul Lokal Residence, Mart 2018'de teslim ediliyor...

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor. Projede 48 aya varan taksitler sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans satış fiyatları!

Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans satış fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans projesinde daireler 2018 yılı Mart ayı içerisinde sahiplerine teslim ediliyor...

İnistanbul Lokal kampanya Haberi

İnistanbul Lokal kampanya

İş GYO ve Nef birlikteliğiyle Topkapı'da hayata geçirilen Inistanbul Lokal'de büyük dairelerin yer aldığı yeni blok da satışa açıldı. 


Mimari tasarımını Perkins+Will'in üstlendiği İnistanbul Lokal'de; fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yüzme havuzu gibi aileler, gençler, çocuklar için sunulan sosyal olanakların yanı sıra kapalı otopark ve güvenlik de bulunuyor. 


Dünyada bir ilk olan foldhome konseptiyle yaşam alanları daha da genişleyen ev sahipleri, bunların dışında ayrıca dilediklerinde kullanabilecekleri kişisel gelişim stüdyosu, davet, müzik, misafir, sinema, playstation, toplantı, eğlence, parti ve kareoke odalarından da faydalanabilecekler.


"En İyi Mimari Tasarım" ödüne layık görülen İnistanbul'da ev sahibi olmak isteyenler 2+1'lere 5 bin TL, 3+1'lere 7 bin 500 TL, 4+1'lere 10 bin TL peşinatla, yüzde 0,79 faiz oranıyla sahip...