20 / 04 / 2024

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı teslimler!

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı teslimler!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Lokal

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde evlerin satış fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor..




Eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor olan Inistanbul Lokal Rezidans projesi İstanbul Topkapı'da yer alıyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesi İş GYO ve NEF Ortaklığı'nın imzasını taşıyor.


Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde 1+1 dairelerden 4+1 dairelere kadar konut tipleri bulunuyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde fiyatlar 439 bin liradan başlıyor.



Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı teslimler!


Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı teslimleri Mart 2018 tarihinde gerçekleştiriliyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde 2+1 daireler için 5 bin TL peşinat, 3+1 daireler için 7 bin 500 TL peşinat, 4+1 daireler için 10 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor.


Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, kreş, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş parkurları gibi sosyal olanaklar olacak.



Telefon: 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön