25 / 04 / 2024

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları!

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Lokal

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. İş GYO ve NEF projesi Inistanbul Lokal Rezidans'ta teslimler Mart 2018 tarihinde yapılıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Topkapı Davutpaşa Caddesi'nde yükselen Inistanbul Lokal Rezidans projesi Eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. Inistanbul Lokal Rezidans projesi İş GYO ve NEF işbirliğiyle hayata geçiriliyor.


Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde teslimler Mart 2018 yılında yapılıyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde 1+1'lerden 4+1'lere kadar konut alternatifleri sunuluyor.



Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları!


Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde kreş, çocuk oyun alanı, spor alanları, yürüyüş parkurları, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanları olacak.


Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı'da 2+1 daireler için 5 bin TL peşinat, 3+1 daireler için 7 bin 500 TL peşinat, 4+1 daireler için 10 bin TL peşinat ödeniyor.




Telefon: 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön