25 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal telefon

Inİstanbul Lokal telefon

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal'de teslimler Aralık 2017'de!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine sahip proje 17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık daire!

Lansman öncesi 200 adet dairenin satışta olduğu projede yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabiliyor. İş GYO Inİstanbul Lokal satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim!

Ödemelere göre yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanan proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inİstanbul Lokal satılık!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen projede 200 adet daire lansman öncesinde satışa çıkarılıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödemeleri!

Lansman öncesi 200 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödemeleri kapsamında daireler 320 bin TL 'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projenin lansmanı 16 Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 200 adet daire satışa çıkarılıyor. Inİstanbul Lokal daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal iletişim!

Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan projenin lansmanı 16 Eylül 'de gerçekleşmesi planlanıyor. Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal fiyat tablosu!

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Inİstanbul Lokal fiyat tablosu...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal telefon Haberi

Inİstanbul Lokal telefon

Topkapı Inİstanbul Lokal projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa ediliyor. Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor.


Inİstanbul Lokal hangi firma öncülüğünde inşa ediliyor?

Proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor.


Davutpaşa Inİstanbul Lokal daire tipleri

Projedeki dairelerin seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.


Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman yapılacak?

Projedeki daire teslimleri 2017 yılında yapılması öngörülüyor.


Inİstanbul Lokal Topkapı ödeme tablosu

Peşinatların 2+1 daireler 5 bin TL, 3+1'ler 7 bin 500 TL, 4+1 daireler için ise 10 bin TL olarak belirlendiği projede 48 aya varan vade farksız ödemeler uygulanıyor. Projede ilk taksitler 2016 yılında yapılacak.



Inİstanbul Lokal ortak donatıları

Projede sinema, fitness center,  kapalı otopark, çocuk oyun alanları, futbol alanları, güvenlik, yürüyüş yolları, basketbol sahası,...