25 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Lokal

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.



Inİstanbul Lokal Evleri lokasyon olarak metrobüs durağına 1 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre,  Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, E-5 karayoluna 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar konut tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi Mart 2018 olarak belirlenen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Konutların 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Inİstanbul Lokal Davutpaşa'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Proje Nef ve İş GYO tarafından hayata geçiriliyor. 


Nef Inİstanbul Lokal Rezidans'ta çocuk oyun alanları, mescit, sinema, kapalı otopark, yüzme havuzu, kreş, fitness center, yürüyüş yolları, güvenlik, futbol alanları, asansör, basketbol sahası gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Dairelerin alanları minimum 48 metrekare, maksimum 308 metrekare şeklinde tasarlanan İş GYO Inİstanbul Lokal'de fiyatlar 510 bin TL'den başlıyor. Projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Satış ofisi ulaşım: Anadolu Şişecam Askeri Fırın Sokak Çıkmazı No:1 Maltepe Mahallesi Davutpaşa - Topkapı / İstanbul


Inİstanbul Lokal satış ofisi 

Telefon: 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön