19 / 04 / 2024

İnistanbul lokas rekalm

İnistanbul lokas rekalm

İnistanbul Gala’nın hızlı bir şekilde satılması nedeniyle projenin tanıtımı için hazırlanan reklam kampanyası yayınlanamamıştı. Yoğun ilgi nedeniyle duyurusu 6 ay öne çekilen İnIstanbul Lokal’in satışa çıkmasıyla TV reklam filmi yayına girdi.

Inistanbul Lokal Topkapı'da fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef'in yeni projesi İnistanbul'a ön talep döneminde 7 bin 186 kişiden talep geldiği açıklandı. Konutların fiyatı 345 bin liradan başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal'de 1+1'ler 345 bin TL'ye!

İş GYO ve Nef ortaklığı ile hayata geçirilen İnistanbul Lokal projesinde daire fiyatları 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 3 haftada satıldı!

İş GYO ve Nef'in ilk projesi İnistanbul Galaya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı.

Topkapı Inistanbul Gala’da fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala’da yoğun ilgi ve satış hızı nedeniyle yeni bir blok satışa açıldı. 3 haftada 1.140 üniteden 875’i satıldı. Proje, ön talepte 7 binin üzerinde başvuru aldı.

Inistanbul Gala'da 875 ünitenin satışı gerçekleşti!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana bin40 üniteden 875'i satıldı.

Inistanbul Gala'da bir blok daha satışa sunuldu!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede bin 140 üniteden 875'i hemen satıldı.

Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünitenin yer aldığı İş GYO - Nef Inİstanbul Gala eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. Peki Inİstanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Banka kredili ve vadeli ödeme seçenekleri sunan projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek.

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

İnistanbul lokas rekalm Haberi

İnistanbul lokas rekalm

Türkiye’nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef’in İstanbul Topkapı’da hayata geçirecekleri İnistanbul projesi büyük ilgi görmüş, ilk proje İnistanbul Gala’daki 875 daire 3 hafta gibi kısa bir süre içinde satılmıştı. Bu sebepten, projenin yayınlanması ertelenen reklam filmi, ikinci proje İnistanbul Lokal’in tanıtımı için ekranlarda dönmeye başlandı.

Sektörde iletişimde farklı bakış açısı

Kampanyada, gayrimenkul sektöründe alışılmış reklam kampanyalarından farklı olarak, sadece fiyat ve lokasyona odaklanmak yerine, “Yaşamaya Baştan Başla” sloganı ile, şehirde yaşayan insanların trafik, çevre ve çalışma hayatından kaynaklanan sorunlar nedeniyle farkına varmadan yitirdikleri insani değerlere odaklanıldı.

Kampanya sosyal medyada büyük ilgi gördü

Projenin planlanmasından iletişimine kadar her aşamada araştırma şirketleri ile yapılan kalitatif ve kantitatif araştırmalardan çıkan içgörüler dikkate alındı. Kampanya, senaryo çalışması, çekim ve post prodüksiyon çalışmaları ile birlikte...